Πολίνα Γκρέτσκι: Η πολυτελής ζωή της, το μόντελινγκ και η σχέση της... με το χόκεϊ!

Πολίνα Γκρέτσκι: Η πολυτελής ζωή της, το μόντελινγκ και η σχέση της… με το χόκεϊ! Ποια είναι η κόρη του θρύλου του NHL Γουέιν Γκρέτσκι

Η Πολίνα Γκρέτσκι, κόρη του διάσημου παίκτη του χόκεϊ πάγου, Γουέιν Γκρέτσκι είναι πολλά χρόνια ζευγάρι με τον Ντάστιν Τζόνσον, και εκείνος είναι παίκτης του γκολφ.

Ο Τζόνσον γνώρισε την Πολίνα το 2009, αλλά στις αρχές του 2013 άρχιζαν επίσημα να βγαίνουν, ενώ το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε μόλις επτά μήνες αργότερα. Η εντρυπωσιακή ξανθιά, γεννήθηκε στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια, είναι ηθοποιός, μοντέλο και τραγουδίστρια.

Στο παρελθόν, έχει εμφανιστεί σε ταινίες όπως το Grown Ups 2 (2013), το Fame (2009) και το Guns, Girls and Gambling (2012). Έχι αναφέρει πως το τραγούδι είναι η πρώτη της αγάπη καθώς έχει κάνει και δισκογραφικές δουλειές στο παρελθόν. Είναι η κόρη του θρύλου του NHL, Γουέιν Γκρέτσκι ο οποίος, αναμφισβήτητα ήταν ο καλύτερος παίκτης χόκεϊ επί πάγου όλων των εποχών. 

Ο σύντροφός της και η πλούσια ζωή

Από τότε που γνώρισε τον σύντροφό της, Τζόνσον, ο πατέρας της παραδέχτηκε ότι ασχολείται περισσότερο με το γκολφ, λέγοντας στο Golf Digest: «Δεν εκτιμούσα τόσο πολύ το γκολφ όταν ήμουν μικρός, πιθανώς επειδή η μαμά μου μας έβαλε σε ”στρατόπεδα” τένις και γκολφ. Η μαμά μου έχει ένα βίντεο με εμένα να λέω, ”Μπαμπά, μην πας άλλο να παίξεις γκολφ”».

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο γιους. Πρόσφατα αγόρασαν ένα υπερπολυτελέστατο σπίτι στη Νότια Καρολίνα όπου εννοείται πως θα υπήρχε γήπεδο γκολφ. Χτισμένο το 1999, το σπίτι των 10.134 τετραγωνικών μέτρων ανακαινίστηκε πλήρως το 2021 για να το φέρει στα σύγχρονα πρότυπα.

Έξω υπάρχει μια υπέροχη πισίνα, τζάκι και μπάρμπεκιου. Επιπλέον, στη βίλα υπάρχουν πέντε τεράστια υπνοδωμάτια, οκτώ μπάνια, μια κουζίνα τελευταίας τεχνολογίας και ακόμη ένα ιδιωτικό σπα. Απο την τεράστια περιουσία του ζευγραιού, δεν γινόταν να λείπει ένα σκάφος με το οποίο ο Τζόνσον πηγαίνει για ψάρεμα, ένα χόμπι που του αρέσει να κάνει τις ημέρες που είναι πιο ξεκούραστος.

Στο σκάφος, υπάρχουν τέσσερα υπνοδωμάτια, το καθένα με ιδιωτικό μπάνιο, καθώς και χώρο για το πλήρωμα και μια κουζίνα. Ο ίδιος αλλά και ο αντζέντης του, Ντέιβιντ Γουίνκλ έχουν πει πως τα χρήματα που βγάζει με τόσο κόπο, θέλει να τα επενδύει σε πολλά και ακριβά πράγματα, όπως πέρα απο την βίλα και το σκάφος, ο παίκτης του γκολφ έχει μια τεράστια συλλογή από κοστούμια επώνυμων σχεδιαστών, Prada, Dolce & Gabbana και έχει πάνω από δεκαπέντε ρολόγια Hublot.

Η ζωή της

Γεννήθηκε στις 19 Δεκεμβρίου 1988 στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια. Πέρα απο τον πατέρα της που είναι ένας απο τους καλύτερους παίκτες χόκεϊ πάγου, η μητέρα της είναι μια έμπειρη ηθοποιός του Χόλιγουντ. Βρίσκεται στο χώρο από το 1982 και έχει εμφανιστεί σε διάφορες ταινίες, μεταξύ των οποίων το Alpha Dog, όπου συμπρωταγωνιστεί με την κόρη της Πολίνα Γκρέτσι.

Ακολουθεί τα βήματα της μητέρας της καθώς, έχει ξεκινήσει την καριέρα της ως τραγουδίστρια. Ερμήνευσε το πρώτο της τραγούδι, «I Will Remember You». Η παράστασή της πραγματοποιήθηκε ζωντανά στο Heritage Classic το 2003. Παράλληλα με τη μουσική της καριέρα, η Πολίνα επικεντρώθηκε στο μόντελινγκ που το 2005 έκανε το ντεμπούτο της.

Εμφανίστηκε ακόμη και στο εξώφυλλο της δημοσίευσης του Αυγούστου του «Flare Magazines». Εμφανίστηκε και στο εξώφυλλο του «Golf Digest» το 2014. 

Η καριέρα της «απογειώθηκε» μόλις μπήκε στη βιομηχανία του θεάματος. Μετά την επιτυχία της καριέρας της στο μόντελινγκ, άρχισε να εργάζεται ως ηθοποιός. Ήταν πρωταγωνίστρια στη ταινία «Fame» το 2009. 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News