Ο γάμος του Μπρούκλιν Μπέκαμ: Ο γαμπρός παντρεύτηκε με το… σκύλο του αγκαλιά!

Από τα ξημερώματα της Κυριακής (ώρα Ελλάδος) ο πρωτότοκος γιος του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ είναι και επίσημα γαμπρός!

Ο πάλαι ποτέ μπόμπιρας που χαζεύαμε να κόβει βόλτες στο «Ολντ Τράφορντ» κάνοντας ντρίμπλες στον μπαμπά του, παντρεύτηκε σε ηλικία μόλις 23 ετών την 27χρονη Νίκολα Πελτζ στο «γάμο της δεκαετίας» – όπως τον αποκαλούν τα βρετανικά ταμπλόιντ και όχι μόνο – που έλαβε χώρα στη… φτωχή πλην ταπεινή έπαυλη των δισεκατομμυριούχων Πελτζ, αξίας 76 εκατομμυρίων δολαρίων!

Και φυσικά ένας τέτοιος γάμος δεν θα μπορούσε παρά να έχει πλούσιο παρασκήνιο!

Ο… σκύλος του Μπρούκλιν

Ο Μπρούκλιν έφτασε στο… σπίτι των πεθερικών, με ένα… αυτοκινητάκι γκολφ κρατώντας αγκαλιά τον σκύλο του Label. Αν μη τι άλλο εκκεντρικός τρόπος προσέλευσης σε μια γαμήλια τελετή που κόστισε κάτι περισσότερο από 3 εκατομμύρια δολάρια!

Στη λίστα των καλεσμένων υπήρχαν ονόματα όπως αυτά του Γκόρντον Ράμσεϊ, της Σερένα Γουίλιαμς, της Εύα Λονγκόρια, του Γκάρι Νέβιλ, της Μέλανι των “Spice Girls” (του συγκροτήματος που έκανε γνωστή τη μαμά Βικτόρια), της Τζίτζι Χαντίντ, της Ζιζέλ.

Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ αποχωρούν πανευτυχείς από το χώρο της τελετής

Μιλώντας στη βρετανική “Sun” ένας εκ των προσκεκλημένων – το όνομα του οποίου φυσικά δεν αποκαλύπτεται – χαρακτήρισε το γάμο ως «μια πολύ ειδική περίσταση με πολλές προσωπικές τρυφερές στιγμές ανάμεσα στον Μπρούκλιν και τη Νίκολα: «Οι δύο οικογένειες έδειχναν εξαιρετικά περήφανες βλέποντας τα παιδιά τους τόσο ερωτευμένα».

Όπως γίνεται αντιληπτό, όσο κυλά η μέρα ολοένα και περισσότερες… δροσιστικές λεπτομέρειες να έρχονται στη δημοσιότητα, καθώς τα κουτσομπολίστικα Μέσα Ενημέρωσης στην Αγγλία δίνουν μάχη για την αποκάλυψη των πλέον σπαρταριστών ειδήσεων του γάμου. Μείνετε συντονισμένοι…

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News