Nτέβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ: Το love story στο «Ολντ Τράφορντ», οι απιστίες και ο χλιδάτος γάμος

Λένε πως ο έρωτας με την πρώτη ματιά συμβαίνει μόνο στις κινηματογραφικές ταινίες και τα μυθιστορήματα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΜΠΕΚΑΜ: Παντρεύει τον γιο του Μπρούκλιν – Εβραϊκός ο γάμος σε έπαυλη 27 υπνοδωματίων

Ωστόσο στην περίπτωση του ειδυλλίου των Βικτόρια και Ντέιβιντ Μπέκαμ, το «ηλεκτρικό ρεύμα» που τους διαπέρασε την στιγμή που αντίκρυσαν ο ένας τον άλλο ίσως να είναι και ο λόγος που ο γάμος του λαμπερού ζευγαριού μακροημέρευσε πάνω από μια 20ετία.

 

Ο δυνατός έρωτας στο «Ολντ Τράφορντ» και το πρώτο ραντεβού

Η πρώτη σπίθα της δυνατής τους αγάπης άναψε το 1997 στο VIP εστιατόρια του γηπέδου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τη φανέλα της οποία μεσουρανούσε ο Άγγλος θρύλος. Εκεί, λέγεται πως το εντυπωσιακό Spice Girl, εντυπωσιάστηκε από το χαμόγελο του «Μπεκς», ο οποίος βέβαια ντράπηκε να της ζητήσει να βγουν ραντεβού, ένα γεγονός που όπως ο ίδιος ομολόγησε αργότερα μετάνιωσε!

Μια εβδομάδα αργότερα βέβαια, όταν η 47χρονη ποπ σταρ επισκέφτηκε ξανά το «Ολντ Τράφορντ» ο Μπέκαμ βρήκε επιτέλους το θάρρος να την προσεγγίσει, γράφοντας την πρώτη πράξη ενός θυελλώδους έρωτα στον χώρο μάλιστα που έγραψε τη δική του ποδοσφαιρική ιστορία.

«Γνώρισα τον άνθρωπο που ξέρω ότι θα γεράσω μαζί του» ήταν τα λόγια της Βικτόρια για τα συναισθήματά της τον πρώτο καιρό της γνωριμίας τους. Όπερ και εγένετο…

Στις 25 Ιανουαρίου του 1998 ο παλαίμαχος σούπερ σταρ έπεσε στα γόνατα, πέρασε στο χέρι της Βικτόρια ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι τριών καρατίων, ζητώντας της να γίνει η γυναίκα της ζωής του. Για να ακολουθήσει ο χλιδάτος μήνας του μέλιτος στη Μαρμπέγια της Ισπανίας, με τα βρετανικά ταμπλόιντς να βρίσκουν στο εκθαμβωτικό ζευγάρι το νέο αγαπημένο τους θέμα συζήτησης.

Η «Posh & Becks» όπως τους αποκαλούν μέχρι και σήμερα υπήρξαν ο ορισμός του τηλεοπτικού ζεύγους που εμφανιζόταν πάντα με ταιριαστές ενδυματολογικές επιλογές, πολυτελή αυτοκίνητα και ένα επιτηδευμένα υπεροπτικό ύφος, που άπαντες λάτρευαν να… μισούν στο Νησί.

 

Ο προκλητικός «πριγκιπικός» γάμος του ενός εκατομμυρίου

Το ημερολόγιο έγραφε 4 Ιουλίου του 1999 όταν ο μόλις 24 ετών Ντέιβιντ και η 25χρονη Βικτόρια αποφάσισαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, επισημοποιώντας πλέον τον έρωτά τους. Όπως ήταν φυσικό, η παραμυθένια τελετή στο Κάστρο Luttrellstown στην Ιρλανδία έγινε το απόλυτο θέμα συζήτησης στη Μεγάλη Βρετανία, εξαιτίας της αξεπέραστης τρυφής του.

Σε μια εκδήλωση που θύμιζε πριγκιπικό γάμο, ξεπερνώντας σε κόστος το 1 εκατομμύριο δολάρια, το ζευγάρι πλήρωσε 100.000 δολάρια για το ενοίκιο του κάστρου, 60.000 λίρες για το νυφικό της νύφης δια χειρός Vera Wang, ενώ το στέμμα που φορούσε στο κεφάλι της ήταν ολόχρυσο με διαμάντια αξίας 25.000 λιρών.

Μάλιστα τον περσνένο Ιούλιο, στην καθιερωμένη επέτειο του γάμου τους, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ θυμήθηκε τις φορές που οι δυο τους είχαν εμφανιστεί με ασορτί ρούχα, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από την ημέρα του γάμου τους, όταν και οι δύο φόρεσαν μωβ σύνολα στη δεξίωση.

«22 χρόνια μετά, ακόμη ασορτί ρούχα. Ευτυχισμένη επέτειο, σε αγαπώ τόσο πολύ και σε ευχαριστώ που μου χάρισες τα εκπληκτικά παιδιά μας, έτσι ώστε να μπορούμε να φοράμε όλοι τα ίδια», έγραψε στην ανάρτησή του με χιουμοριστική διάθεση.

Κι από την πλευρά της η Βικτόρια Μπέκαμ δημοσίευσε ένα βίντεο με τρυφερές στιγμές του ζευγαριού από το παρελθόν, αλλά και οικογενειακά στιγμιότυπα με τα παιδιά τους. «Σε αγαπώ Ντέιβιντ. Ευτυχισμένη επέτειο», έγραψε στην ανάρτησή της. 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Οι εξωσυζυγικές σχέσεις του «Μπεκς» και τα ροζ σκάνδαλα

Φυσικά όσο τα χρόνια περνούσαν και παρά τις συνεχείς φήμες χωρισμού, οι «Μπεκαμ» παρέμεναν αχώριστοι, μεγαλώντας διαρκώς την οικογένειά τους. Ειδικότερα την 1η Σεπτεμβρίου του 2002, έφεραν στον κόσμο τον δεύτερο γιο τους Ρομέο, ενόσω ο Μπέκαμ χρίστηκε αρχηγός της εθνικής του ομάδας, πρέβης του ΟΗΕ και κυκλοφόρησε τη βιογραφία του σε ταινία, ενώ η Βικτόρια κατακτούσε τον χώρο της μόδας ως σχεδιάστρια.

Τα σύννεφα στη σχέση τους βέβαια δεν άργησαν να έρθουν όταν το 2004 ο κόσμος της showbiz κλυδωνίστηκε με την 4μηνη παράνομη σχέση του «Μπεκς» με την προσωπική του βοηθό στη Ρεάλ Μαδρίτης, Ρεμπέκα Λος. Αρκετά χρόνια αργότερα, η σέξι γυμνάστρια που πλέον ζει μόνιμα στη Σουηδία με την οικογένεια της αποκάλυψε σε συνέντευξή της πως δεν αισθάνεται μετανιωμένη για τα όσα έγιναν.

«Ήταν τόσο ισχυρό το δέσιμο με τον Ντέιβιντ που δε μετανιώνω για όσα περάσαμε. Τα χρόνια έχουμε περάσει, παραδέχεται πως ίσως να έκανε λάθη στο παρελθόν αλλά αυτό δε σημαίνει πως τα έχει μετανιώσει κιόλας. Ήταν ένας υπέροχος εραστής, ένας άντρας που έδινε απλόχερα, όλα στρέφονταν γύρω από τη γυναίκα και όχι γύρω από αυτόν».

Ωστόσο ούτε αυτή η «φουρτούνα» ήταν ικανή να διαλύσει την οικογένεια τους, η ευτυχία της οποίας συμπληρώθηκε το 2004 με τον τρίτο τους γιο, Κρουζ και την μονάκριβη κόρη τους Χάρπερ Μπέκαμ το 2011.

Φυσικά η ιστορία αγάπης των «Μπέκαμ» δεν είναι πασπαλισμένη μόνο από χρυσόσκονη, καθώς στην πορεία των χρόνων πολλοί ήταν εκείνοι που υποστήριζαν πως το ζευγάρι παρέμενε μαζί για οικονομικούς και εμπορικούς λόγους, τονίζοντας πως «κυνικά και υποκριτικά προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο πως συνεχίζουν να απολαμβάνουν έναν ευτυχισμένο γάμο».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News