Νατάλια Μπάρουλιτς: Το εξωτικό μοντέλο που... πήρε τα μυαλά του Νεϊμάρ

Νατάλια Μπάρουλιτς: Το εξωτικό μοντέλο που… πήρε τα μυαλά του Νεϊμάρ | Lifestyle | Gossip

Η Νατάλια Μπάρουλιτς είναι ένα εκρηκτικό μοντέλο, σα να έχει βγει απο ένα εξωτικό μέρος. Είναι η πρώην σύντροφος του Νεϊμάρ και φαν της Formula 1.

Η Νατάλια γεννήθηκε στις 13 Ιανουαρίου 1992 στην Καλιφόρνια των Η.Π.Α. Η μητέρα της κατάγεται από την Κούβα και ο πατέρας της από την Κροατία. Πέρα απο μοντέλο είναι τραγουδίστρια, χορεύτρια, DJ και πρώην μπαλαρίνα.

Ως πρώην επαγγελματίας μπαλαρίνα, έχει εμφανιστεί σε πολλά μουσικά βίντεο, συμπεριλαμβανομένου του δημοφιλούς τραγουδιού του Mαλούμα «Felices los 4».

Η καριέρα της στο μόντελινγκ ξεκίνησε το 2012, και τότε, πήρε μέρος στον διαγωνισμό Μις Καλιφόρνια. Μετά από αυτό, άρχισε να εμφανίζεται σε κορυφαία περιοδικά μόδας L’Officel, Maxim κ.λπ.

Το πανέμορφο μοντέλο είχε σχέση με τον τραγουδιστή Mαλούμα πριν γνωρίσει τον Νεϊμάρ. Συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο πάρτι γενεθλίων του Βραζιλιάνου, μόλις τρεις μήνες μετά τον χωρισμό της με τον τραγουδιστή. Επιβεβαίωσαν τη σχέση τους τον Φεβρουάριο του 2020 αλλά αρχές του 2021, τράβηξαν χωριστούς δρόμους. 

Η Νατάλια έχει δικό της κανάλι στο YouTube και ανεβάζει βίντεο που αφορά σχέσεις και λίγο απο την προσωπική της ζωή. Ένα βίντεο που είχε πολλα views ήταν με θέμα χωρισμό και πως τον ξεπερνάμε. Φήμες έλεγαν πως αυτό το βίντεο ήταν για τον Νεϊμάρ.

Της αρέσει να παρακολουθεί Formula 1 και αρκετά συχνά ανεβάζει story στο Instagram απο εκεί. 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News