Μπρούκλιν - Νίκολα Μπέκαμ: Η πρώτη τους εμφάνιση ως παντρεμένοι και το φόρεμα που... δεν ήταν της Βικτόρια Μπέκαμ

Μπρούκλιν – Νίκολα Μπέκαμ: Η πρώτη τους εμφάνιση ως παντρεμένοι και το φόρεμα που… δεν ήταν της Βικτόρια Μπέκαμ. Lifestyle, gossip

Σχεδόν ένα μήνα μετά τον γάμο του Μπρούκλιν και της Νίκολα Μπέκαμ σε μια πολυτελή τελετή που πραγματοποιήθηκε στο κτήμα της οικογένειας Πέλτζ στο Palm Beach, βρέθηκαν στο κόκκινο χαλί στο Met Gala για πρώτη φορά ως παντρεμένο ζευγάρι.

Η Πελτς έλαμψε στο κόκκινο χαλί με μια φούξια τουαλέτα, ενώ ο Μπέκαμ επέλεξε ένα κομψό, εντελώς μονόχρωμο σύνολο. «Συνήθως πηγαίνω με ένα απλό μαύρο κοστούμι. Αλλά αυτή τη φορά επέλεξα ένα διάφανο πουκάμισο και κρεμ κοστούμι» είπε ο Μπέκαμ στη Vogue για την εμφάνισή του που σχεδίασε ο διευθυντής του Valentino.

Ενώ θα περίμεναν αρκετοί να δουν τη Νίκολα Πέλτζ να φορά δημιουργία της πεθεράς της, Βικτόρια Μπέκαμ, η ίδια επέλεξε για ακόμη μια φορά μια τουαλέτα, όπως και το νυφικό της, απο τον διάσημο οίκο Valentino. «Με τιμά τόσο πολύ. Κάθε φορά που φοράω ένα από τα φορέματά του, είμαι τόσο ενθουσιασμένη. Νιώθεις σαν πριγκίπισσα σε αυτά».

Το ζευγάρι μίλησε επίσης για τις πρώτες εβδομάδες του έγγαμου βίου του. «Είναι τόσο διασκεδαστικό. Το να παντρευτείς την καλύτερό σου σύντροφο, είναι κάτι μοναδικό», είπε ο Μπέκαμ. «Αισθανόμαστε σαν να είμαστε σε ένα ραντεβού με παιχνιδιάρικη διάθεση», πρόσθεσε η Νίκολα. 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News