Μπλάνκα Βλάσιτς: Και νύφη και μαμά

Η πρώην παγκόσμια πρωταθλήτρια στο άλμα εις ύψος, Μπλάνκα Βλάσιτς παντρεύτηκε την περασμένη εβδομάδα τον 35χρονο Βέλγο δημοσιογράφο Ρούμπεν Βαν Γκουχτ κι αποκάλυψε ότι είναι έγκυος.

Η ίδια επιβεβαίωσε τα χαρούμενα νέα στο Instagram όπου δημοσίευσε φωτογραφίες από τη γιορτή:  «Είπαμε ναι. Είπαμε ναι στο όμορφο Σπλιτ. Είπαμε ναι στη συμβίωση Κροατίας – Βέλγιου. Ναι στη δημιουργία της οικογένειας Van Gucht-Vlasic… Ναι, το μεγαλύτερο δώρο που λάβαμε ποτέ στο ζωή: το αγόρι μας που θα γεννηθεί μέχρι το τέλος του χρόνου και που είναι όλος ο κόσμος για εμάς» έγραψε η 38χρονη Μπλάνκα.

Δείτε τη… γαμήλια ανάρτηση της Βλάσιτς

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Blanka Vlasic-official (@blankavlasic_official)

Aθλητικογράφος ο εκλεκτός της Βλάσιτς

Η Μπλάνκα πάντα κρατούσε την ιδιωτική της ζωή μακριά από τα μέσα ενημέρωσης. Γι αυτό και η σχέση της με τον Ρούμπεν δεν ήταν γνωστή μέχρι τώρα. Ο έρωτάς τους φημολογείται ότι ξεκίνησε τον περασμένο Απρίλιο.

Ο γαμπρός εργάζεται ως αθλητικός δημοσιογράφος και παρουσιαστής στη βελγική τηλεόραση VRT. Επιπλέον, σχολιάζει συχνά ποδοσφαιρικούς αγώνες, αλλά και αγώνες ποδηλασίας. Είναι παθιασμένος μαραθωνοδρόμος και ποδηλάτης.

Σε αντίθεση με την Μπλάνκα για την οποία αυτός είναι ο πρώτος γάμος, ο Ρούμπεν έχει ήδη ένα διαζύγιο πίσω του μετά από επτά χρόνια γάμου. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News