Μπαρ Ραφαέλι: Με αυτό το super model έκανε την πιο hot φωτογράφιση ο Ραφαέλ Ναδάλ

Η Μπαρ Ραφαέλι είναι ένα απο τα πιο εντυπωσιακά μοντέλα που έχουν περάσει απο το περιοδικό «Sports Illustrated» και έχει ψηφιστεί ως η Νο 1 στη λίστα του περιοδικού Maxim Hot 100 του 2012.

Πέρα απο μοντέλο είναι παρουσιάστρια, επιχειρηματίας και ηθοποιός. Γεννήθηκε στις 4 Ιουνίου 1985 στο Ισραήλ. Από μικρή ηλικία, περίπου 11 ετών ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγκ. Στα 15 της, η εντυπωσιακή ξανθιά έκανεφωτογράφιση για τον εθνικό κατάλογο μόδας, Castro και την εταιρεία μαγιό Pilpel.

Το 2000 κέρδισε τον τίτλο του μοντέλου της χρονιάς σε έναν διαγωνισμό στην πατρίδα της, και τον κέρδισε ξανά την επόμενη χρονιά. Επιλέχθηκε ως το πρόσωπο της σειράς μόδας Renaur και σύντομα εμφανίστηκε στο γαλλικό περιοδικό Elle. Ήταν το πρώτο μοντέλο από το Ισραήλ που παρουσιάστηκε στο περιοδικό Sports Illustrated και απο τότε κατέκτησε αρκετές διάσημες εταιρείες ρούχων όπως Ralph Lauren και την εταιρεία εσωρούχων Victoria’s Secret. 

Επιπλέον, το 2012 έγινε η πιο hot φωτογράφιση του Sports Illustrated καθώς η Μπαρ Ραφαέλι μαζί με τον Ραφαέλ Ναδάλ «απογείωσαν» τα μαγιό και τα εσώρουχα. Είναι ο τρίτος ανδρας αθλητής στη λίστα με τις καλύτερες λήψεις που έχουν πραγματοποιηθεί για το περιοδικό.

Όσον αφορά τη προσωπική της ζωή, για πολλά χρόνια ήταν μαζί με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο και χώρισαν το 2011.  Αργότερα, αρραβωνιάστηκε με έναν Ισραηλινό επιχειρηματία Άντι Έζρα τον Μάρτιο του 2015. Μετά από αρκετούς μήνες ραντεβού, τα ερωτευμένα πτηνά πήγαν τη σχέση τους στο επόμενο επίπεδο. Μαζί, έχουν τρία παιδιά. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News