Mουντιάλ 2022: Η εντυπωσιακή οικοδέσποινα της βραδιάς και οι λαμπερές εμφανίσεις στο «κόκκινο χαλί»

Με λάμψη και άρωμα… Ανατολής, πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ τον χειμώνα του 2022.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022: Οι διασταυρώσεις σε κάθε γύρο: Βραζιλία – Γαλλία ο τελικός;

Η κληρωτίδα δεν απογοήτευσε το ποδοσφαιρόφιλο κοινό, αναδεικνύοντας τις δυνατές «μονομαχίες» Ισπανίας-Γερμανίας και Πορτογαλίας-Ουρουγουάης στους ομίλους, με το Κατάρ να υποδέχεται το Εκουαδόρ στην πρεμιέρα της μεγάλης αθλητικής γιορτής.

Όπως λοιπόν κάθε επίσημη τελετή που «σέβεται τον εαυτό της», έτσι κι αυτή, δεν θα μπορούσε να μην χαρακτηρίζεται από την ακτινοβολία των αστέρων της «στρογγυλής θεάς»!

Στο Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο της Ντόχα έδωσαν το παρών ονόματα όπως οι Αρσέν Βενγκέρ, Αντρέα Πίρλο, Κακά, Λόταρ Ματέους, Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο και ο θρυλικός Καφού, ενώ τη βραδιά παρουσίασαν ο δημοφιλής Βρετανός ηθοποιός και παραγωγός Ίντρις Έλμπα και η αθλητική δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Ρεσμίν Τσοουντχάρι σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό με φόντο γραφικά εμπνευσμένα από τη Μέση Ανατολή.

 

 

Στην διαδικασία της παρουσίασης της κλήρωσης βοήθησαν επίσης ο Άγγλος παρουσιαστής και αναλυτής ποδοσφαίρου, Τζερμέιν Τζένας, η πρώην παίκτρια ποδοσφαίρου και αθλητικογράφος, Σαμάνθα Τζόνσον, καθώς και η κορυφαία Αμερικανίδα ποδοσφαιρίστρια, Κάρλι Λόιντ.

 

H εντυπωσιακή και πολυπράγμων οικοδέσποινα της βραδιάς

Γεννημενη στις 16 Δεκεμβρίου του 1977 η Βρετανίδα παρουσιάστρια με ρίζες από το Μπαγκλαντές, αποτελεί μια από τις πιο επιτυχημένες αθλητικές δημοσιογράφους στο Ηνωμένο Βασίλειο, εκπροσωπώντας Μέσα όπως το BT Sport, το Talksport και το BBC.

Η εντυπωσιακή 44χρονη διαθέτει πέρα από το πλούσιο επαγγελματικό της παλμαρέ και ιδιαίτερες δεξιότητες, καθώς μιλάει άπταιστα τέσσερις γλώσσες, ενώ όταν «σβήνουν» τα φώτα της δημοσιότητας είναι μια στοργική μητέρα δύο παιδιών.

 

 

Η πιο σημαντική στιγμή στην μέχρι τώρα πορεία της δεν ήταν άλλη από την αποκλειστική συνέντευξη στον Κριστιάνο Ρονάλντο το 2009, όταν για χάρη του καναλιού του συλλόγου, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, μίλησε για πρώτη φορά σε ισπανικό Μέσο στην Βρετανίδα ρεπόρτερ.

 

Oι εκθαμβωτικές εμφανίσεις στο «κόκκινο χαλί»

Φυσικά στο κόκκινο χαλί ξεχώρισαν οι εκθαμβωτικές εμφανίσεις των σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου με τη συνοδεία των συντρόφων τους.

Τα βλέμματα όλων, καθώς και τα φωτογραφικά φλας τράβηξε πάνω της η σύζυγος του Κλάρενς Ζέεντορφ, Σοφία Μακραμάτι. Η Καναδικής υπηκοότητας και ιρανικής καταγωγής, μελαχρινή καλλονή, «έλαμπε» μέσα στο εφαρμοστό λευκό φόρεμά της.

 

 

Εξίσου αξιοσημείωτη, ήταν και η κομψή εμφάνιση της συντρόφου του Κουν Αγουέρο, Σοφία Καλτσέτι, που εντυπωσιάσε με το μακρύ μαύρο σύνολό της.

 

Σε πιο ανατολίτικο ύφος και ντυμένοι ασορτί στα μαύρα απαθανατίστηκαν ο πολυβραβευμένος Ίντρις Έλμπα με τη σύζυγό του.

 

Ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντιέγκο Φορλάν, εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί κρατώντας το χέρι της απαστράπτουσας γυναίκας του, Παζ Καρντόσο.

Οι θρυλικοί παλαίμαχοι Αντρέα Πίρλο και Κακά ποζάρουν χαμογελαστοί με σμόκιν στον φωτογραφικό φακό.

H παλαίμαχος παίκτρια ποδοσφαίρου και αθλητικογράφος, Σαμάνθα Τζόνσον, επί σκηνής.

To κόκκινο φόρεμα της Αλεξάντρα Ιβάνοβα αναδείκνυε μοναδικά τις καμπύλες της.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News