Μίνα Μπονίνο: Θαυμάστρια του Σέρχιο Ράμος αλλά σε σχέση με τον Φεντερίκο Βαλβέρδε

Η Μίνα Μπονίνο είναι δημοσιογράφος και έγινε ευρέως γνωστή για την σχέση της με τον μέσο της Ρεάλ Μαδρίτης, Φεντερίκο Βαλβέρδε.

Η Μπονίνο ήταν για καιρό υποστηρίκτρια της Ρεάλ Μαδρίτης πριν ακόμη ξεκινήσει η σχέση της με τον διάσημο ποδοσφαιριστή. Γεννήθηκε στις 13 Οκτωβρίου 1993 στην Αργεντινή. 

Με πτυχίο Αθλητικής Δημοσιογραφίας από την Deportea, ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στη Δημοσιογραφία από το Πανεπιστήμιο του Μπουένος Άιρες πριν συνεχίσει να εργάζεται ως παρουσιάστρια καιρού στο TyC Sports.

Έπασχε από νευρική ανορεξία και νοσηλευόταν συχνά για παγκρεατίτιδα. Η σκέψη ότι είχε ένα αδύνατο σώμα έπαιζε στο μυαλό της μέχρι που κατάφερε να το ξεπεράσει για να πραγματοποιήσει τα όνειρά της.

Είναι παρουσιάστρια αθλητικών ειδήσεων και έγινε γνωστή απο την παρουσίαση του τηλεοπτικού προγράμματος Debo Decir. Η γοητευτική της προσωπικότητα την βοήθησε να ανέβει γρήγορα και να είναι μια απο τις πιο επιτυχημένες δημοσιογράφους.

Η Μίνα έχει αναφέρει πως ο Σέρχιο Ράμος είναι ο αγαπημένος της ποδοσφαιριστής, αν και, δεν είχε σχέση με τον Βαλβέρδε όταν το είχε δηλώσει! Λατρεύει να επισκέπτεται το Στάδιο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» για την υποστήριξη της Ρεάλ.

Συναντήθηκαν για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο του 2017. Η Μίνα κάλυπτε έναν αγώνα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Γνωρίστηκαν και άρχισαν να βγαίνουν απο το 2019. Ωστόσο, κράτησε μυστική την σχέση τους για πολύ καιρό. Τον Μάιο του ίδιου έτους, το ζευγάρι αποκάλυψε δημόσια τη σχέση τους μέσω μιας ανάρτησης στο Instagram. Τον Φεβρουάριο του 2020 απέκτησαν τον γιο τους.

Τη συγκεκριμένη περίοδο, είναι influencer και διαφημίζει προϊόντα ομορφιάς. 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News