Μιλιτάο - Καρολάιν Λίμα: Γι' αυτό τον χώρισε η εκρηκτική Βραζιλιάνα

Μιλιτάο: Η Καρολάιν Λίμα εξηγεί γιατί χώρισαν. Ρεάλ Μαδρίτης

Η Καρολάιν Λίμα ανακοίνωσε τον χωρισμό της από τον αμυντικό της Ρεάλ Μαδρίτης Έντερ Μιλιτάο, λίγες μέρες πριν γεννήσει την κόρη τους.

Η Βραζιλιάνα media influencer, με περισσότερους από 2,6 εκατομμύρια ακόλουθους στον λογαριασμό της στο Instagram, ανάρτησε ένα βίντεο για να εξηγήσει τον χωρισμό της με τον Militao.

«Μετά την επιστροφή από ένα ταξίδι του, έψαξα και προσπάθησα να τακτοποιήσω τα πράγματα. Τότε συνειδητοποίησα ότι ο έρωτας μας δεν θα συνεχιζόταν. Αποφάσισα να τερματίσω τη σχέση μας και νομίζω ότι ήταν η καλύτερη απόφαση», ανέφερε η Καρολάιν Λίμα.

«Θα έχουμε πάντα έναν μεταξύ μας δεσμό, που είναι η Σεσίλια, που θα είναι πάντα η προτεραιότητα στη ζωή μας. Ό,τι κι αν συμβαίνει θα πρέπει να της κάνουμε καλό. Είμαι καλά και θα γίνω καλύτερα», ξεκαθάρισε η Βραζιλιάνα για τον χωρισμό της με τον Militao.

Η όμορφη Βραζιλιάνα, που βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της εγκυμοσύνης της, θα φέρει στον κόσμο τη Σεσίλια τις επόμενες μέρες: «Το κορίτσι είναι καλά και εγώ είμαι πολύ δυνατή… Η Σεσίλια είναι ακόμα πιο δυνατή».

Η Karoline Lima είναι 26χρονο μοντέλο από τη Βραζιλία που είχε σχέση με τον Νεϊμάρ πριν αρχίσει να βγαίνει με τον Μιλιτάο το 2021.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News