Μικέλα Πέρσικο: Η εκρηκτική αθλητικογράφος της Ιταλίας!

Μικέλα Πέρσικο, Ντανιέλε Ρουγκάνι

Η γυναίκα του ποδοσφαιριστή, Ντανιέλε Ρουγκάνι, Μικέλα Πέρσικο μοιάζει με Barbie αφού είναι μια αψεγάδιαστη και εντυπωσιακή γυναίκα.

Είναι παρουσιάστρια της ιταλικής τηλεόρασης και αρθρογράφος αθλητικών ειδήσεων. Ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο. Εργάζεται για μια εταιρεία με μαγιό που ονομάζεται MIVA.

Γεννήθηκε στις 26 Μαρτίου 1991 στην Ιταλία. Η ηλικία της είναι 30 ετών και άρχισε να γίνεται πιο γνωστή μέσω των προσωπικών της μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Ο αθλητισμός ήταν κάτι για το οποίο είχε πάθος όπως και για το γράψιμο. Ως εκ τούτου, η πρώτη της δουλειά ήταν ως δημοσιογράφος στο Football Top 24 και μετά στο SportItalia. Αργότερα, δούλεψε ως συντάκτρια στο TeleLombardia.

Σε διάφορες συνεντεύξεις της έχει πει πως έχει δουλέψει αρκετά σκληρά για να φτάσει εκεί που είναι. Κάτι που της έχει μείνει είναι ότι επειδή δούλευε, δεν έβγαινε ενώ οι συνομήλικοί της έκαναν πάρτι σχεδόν κάθε βράδυ.

Η πανέμορφη Μικέλα αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Μπέργκαμο στο τμήμα της δημοσιογραφίας.

Κατά την περίοδο που εργαζόταν για την SportItalia, η Μικέλα εκτιμήθηκε για την ομορφιά και τον επαγγελματισμό της, χωρίς αμφιβολία, η φήμη της μεγάλωσε και σύντομα η Sportmediaset την πλησίασε.

Κατάκτησε τον τίτλο στον διαγωνισμό ομορφιάς Miss Padania 2011 και εντάχθηκε στο Mediaset. Σήμερα, είναι ανεξάρτητη αθλητική δημοσιογράφος σε όλη την Ιταλία. Είναι επίσης οικοδέσποινα της τηλεοπτικής εκπομπής Tiki Taka. Επίσης, παρουσίαζε την ιταλική εκδοχή του Match of the Day.

Με τον σύντροφός της, Ντανιέλε Ρουγκάνι ξεκίνησαν να βγαίνουν ραντεβού το 2016 και από τότε είναι μαζί. Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε αγώνα τένις στην Ιταλία, καθώς και οι δύο είναι λάτρεις του συγκεκριμένου αθλήματος.

Ο Ρουγκάνι αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να πάει τα πράγματα πιο σοβαρά και κυρίως όταν έμεινε έγκυος στο πρώτο τους παιδί! Έκανε την πρόταση γάμου στην Μικέλα αλλά δεν σχεδιάζουν να παντρευτούν σύντομα.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News