Μέγκαν Φοξ: Ποιος άσος του ΝΒΑ την έκανε να... χαζέψει!

Μέγκαν Φοξ: Ποιος άσος του ΝΒΑ την έκανε να… χαζέψει! Lifestyle | Gossip

Μια απο τις πιο όμορφες ηθοποιούς στον κόσμο, η Μέγκαν Φοξ έχει γενέθλια σήμερα (16/5)και όπως φαίνεται, ο χρόνος είναι με το μέρος της!

Η Αμερικανίδα καλλονή ακόμα και στα 36 της ξέρει να κερδίζει τον κόσμο και εννοείται πως γνωρίζει να διατηρείται τόσο εντυπωσιακή. Η Μέγκαν Φοξ ή αλλιώς Μέγκαν Ντενίζ Φοξ, γεννήθηκε στις 16 Μαΐου 1986 στο Ρόκγουντ. Έγινε γνωστή  ταινίες δράσης, και κυρίως με την παρουσία της στα blockbusters Transformers και Teenage Mutant Ninja Turtles.

Η Φοξ πέρασε τα πρώτα παιδικά της χρόνια στο Τενεσί και τότε άρχισε να παρακολουθεί μαθήματα θεάτρου και χορού σε ηλικία πέντε ετών. Οι γονείς της αργότερα χώρισαν και η μητέρα της ξαναπαντρεύτηκε και μετακόμισαν μαζί την μεγαλύτερη αδερφή της, στην Αγία Πετρούπολη της Φλόριντα.

Στην ηλικία των 13 ετών, άρχισε να ασχολείται με το μόντελινγκ λόγω της ομορφιάς της. Κέρδισε πολλά βραβεία στο American Modeling and Talent Convention του 1999 στο Hilton Head της Νότιας Καρολίνας. Οι συμμαθητές της στο γυμνάσιο τη χλεύαζαν για τη φιλοδοξία της να γίνει ηθοποιός. Επιπλέον, όταν ήταν μαθήτρια ήταν μέλος μιας ομάδας κολύμβησης διότι αγαπούσε πολύ τον αθλητισμό.

Η σχέση της με τον αθλητισμό δεν περιορίζεται μόνο σε ένα άθλημα. Είναι μεγάλη θαυμάστρια του Χαβιέρ Ερνάντες αλλά και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και κάθε φορά που οι οπαδοί της αντιλαμβάνονται πως βρίσκεται η Μέγκαν Φοξ στο γήπεδο δεν ξέρουν… τι να κοιτάξουν! Ωστόσο, παρακολουθεί και μπασκετ και συγκεκριμένα NBA καθώς θαυμάζει τον Ράσελ Ουέστμπρουκ.

«Συνήθως δεν σαστίζω δίπλα σε σταρ, αλλά με τον Ουέστμπρουκ έμεινα… άγαλμα και χαζογέλαγα σαν την ηλίθια δίπλα του. Ήταν απίστευτα γοητευτικός από κοντά» είχε δηλώσει για τον νυν άσο των Λος Άντζελες Λέικερς με τον οποίο είχαν αναλάβει καθήκοντα παρουσιαστών βραβείου στην ετήσια εκδήλωση του Nickelodeon Kids το 2014. 

Το ντεμπούτο της στην οθόνη έγινε σε ένα βίντεο , Holiday in the Sun το 2001. Το 2002–03 εμφανίστηκε ως Ione Starr στην τηλεοπτική εκπομπή Ocean Ave. Από το 2004 έως το 2006 είχε έναν δεύτερο ρόλο ως Sydney Shanowski στην τηλεοπτική κωμική σειρά Hope & Faith. Ακόμη πιο γνωστή έγινε με τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ταινία του Μάικλ Μπέι, Transformers του 2007.

Το 2014 εμφανίστηκε ως ατρόμητη και φιλόδοξη δημοσιογράφος, April O’Neil στη ταινία Teenage Mutant Ninja Turtles. Επανέλαβε τον ρόλο δύο χρόνια αργότερα στο Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows. Το 2016–17 είχε έναν επαναλαμβανόμενο ρόλο στην τηλεοπτική σειρά New Girl, υποδυόμενη τον Reagan (το τελευταίο «νέο κορίτσι»), μια εκπρόσωπο πωλήσεων φαρμακευτικών προϊόντων.

Το 2020 εμφανίστηκε στην οικογενειακή ταινία Think Like a Dog και στο θρίλερ δράσης Rogue. Στο «Till Death» (2021), η Μέγκαν Φοξ υποδυόταν μια γυναίκα που προσπαθεί να αποφύγει δύο δολοφόνους αφού της έβαλαν χειροπέδες στον νεκρό σύζυγό της.

Τη συγκεκριμένη περίοδο, είναι αρραβωνιασμένη με τον Machine Gun Kelly ενώ, μάλιστα έχουν έρθει για διακοπές μαζί και στην Ελλάδα.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News