Κρίστιν Ελίζε: Μαζορέτα του NFL απολύθηκε εξαιτίας του... OnlyFans

Κρίστιν Ελίζε: Μαζορέτα του NFL απολύθηκε εξαιτίας του… OnlyFans, ποιες φωτογραφίες ανέβασε

Σε μπελάδες μπήκε η καυτή μαζορέτα του NFL…

Το τελευταίο διάστημα η πλατφόρμα περιεχομένου για ενηλίκους, χαίρει μεγάλης δημοτικότητας, με ολοένα και περισσότερα άτομα να στρέφονται σε αυτή. Στην περίπτωση της εντυπωσιακής Κριστίν Ελίζε βέβαια η ενασχόληση με το OnlyFans φαίνεται πως δεν είχε και την καλύτερη κατάληξη…

Ειδικότερα, η φλογερή μαζορέτα του αμερικανικού ποδοσφαίρου, απολύθηκε από τη δουλειά της, όταν διέρρευσαν στο διαδίκτυο φωτογραφίες της από την πορνογραφική πλατφόρμα, στον ιστότοπο Reddit.

Μάλιστα, όπως ομολόγησε η ίδια, οι εργοδότες της την απέλυσαν μέσω ενός απρόσωπου e-mail, λόγω των καυτών φωτογραφιών της. Τόνισε ωστόσο πως η διοργανώτρια Αρχή του NFL -την οποία και σέβεται- δεν είχε κάποια ανάμειξη με το ατυχές περιστατικό.

«Μου άρεσε το να μπορώ να χορεύω και να επευφημώ για μια από τις αγαπημένες μου ομάδες, να εκφράζω αυτό το κομμάτι του εαυτού μου και να είμαι μέλος ολόκληρου team. Απολύθηκα προς το τέλος της σεζόν λόγω των γυμνών φωτογραφιών μου που διέρρευσανΜου έστειλαν ένα email που με ενημέρωναν ότι απολύθηκα από την ομάδα των μαζορετών. Ένιωσα συντετριμμένη» παραδέχτηκε η 28χρονη.

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kristin Elise (@kristinelisex)

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chancellor Aven (@chancelloraven)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News