Κιμ Γκλας: Η... Ναόμι Κάμπελ του βόλεϊ!

Κιμ Γκλας: Η… Ναόμι Κάμπελ του βόλεϊ! Lifestyle, gossip

Θα μπορούσε να έλεγε κανείς πως η Κιμ Γκλας δεν είναι μόνο επαγγελματίας αθλήτρια βόλεϊ αλλά είναι και μοντέλο με άψογες αναλογίες! Γεννήθηκε στις 18 Αυγούστου 1984 στο Λος Άντζελες.

Σε ηλικία 17 ετών, η Κιμ ήταν η νούμερο 2 καλύτερη παίκτρια βόλεϊ στη χώρα και ονομάστηκε το 2001 αθλήτρια της χρονιάς στην Πολιτεία Gatorade της Πενσυλβάνια.

Φοίτησε στο Πανεπιστήμιο της Αριζόνα το 2010 και τότε, εισήχθη στο Hall of Fame της σχολής. Το 2015, εντάχθηκε στην ομάδα Pac-12 All Century Team. 

Αφού άαποφοίτησε, έπαιξε επαγγελματικά για εννέα χρόνια και έζησε σε οκτώ διαφορετικές χώρες, όπως στην Ιταλία, στο Πουέρτο Ρίκο, Τουρκία, Ρωσία, Τσεχία, Αζερμπαϊτζάν, Κίνα και Βραζιλία. Συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου το 2008 ως η νεότερη παίκτρια της ομάδας των ΗΠΑ κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο.

Λόγω κάποιον σοβαρών τραυματισμών που υπέστη, αποσύρθηκε από το βόλεϊ το 2014. Ωστόσο, ποτέ δεν σταμάτησε να αγαπά τη γυμναστική και τον υγιεινό τρόπο ζωής και γι αυτό, δημιούργησε το δικό της site και κανάλι στο YouTube.

Το 2011, η Κιμ εμφανίστηκε στο τεύχος Sports Illustrated Swimsuit, καθώς και στο The Body Issue του ESPN. Συνέχισε να εργάζεται ως μοντέλο στον κόσμο του fitness και της μόδας. Το 2016, εντάχθηκε στο καστ του MTV The Challenge: Champs vs. Stars, για να βοηθήσει στη συγκέντρωση χρημάτων για το Covenant House, ένα μη κερδοσκοπικό «καταφύγιο» αστέγων, στο Λος Άντζελες.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News