Κάτια Ελίς Χένρι: Η πληθωρική σύντροφος του Τάιλερ Χίρο και η... απιστία

Κάτια Ελίς Χένρι: Η πληθωρική σύντροφος του Τάιλερ Χίρο και η… απιστία. NBA, Lifestyle, gossip

Απιστία έπεσε και στο NBA όπως φαίνεται μετά τα δημοσιεύματα της συντρόφου του Ταίλερ Χίρο, Κάτια Ελίς Χένρι καθώς έγραψε πως «πονάει» να σε απατούν.

Βέβαια, δεν θα έμενε μόνο στην ανάρτηση αλλά τον NBAερ τον έκανε και unfollow! Τι γίνεται; Ο Πικέ ξεκίνησε τον «χορό» και οι άλλοι ακολούθησαν ή έπιασαν οι πρώτες ζέστες;

Συγκεκριμένα η Χένρι ανήρτησε το εξής post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

«Αν απατήσεις κάποιον για τον οποίο δήλωνες πως θα έκανες τα πάντα, τότε να απατήσεις τον εαυτό σου απο την πραγματική εμπιστοσύνη. Αυτό, πονάει». Και μετά απο αυτή την ανάρτηση, τον έκανε και unfollow απο τα social media.

Η ζωή της Κάτια Ελίς Χένρι και το… προκλητικό της Instagram

Είναι γυμνάστρια και μοντέλο που διαφημίζει κυρίως μαγιώ. Έχει και ένα κανάλι στο YouTube που δείχνει στο κοινό της ασκήσεις γυμναστικής.

Γεννήθηκε στη Μινεάπολη της Μινεσότα και αργότερα μετακόμισε στο Μαϊάμι. Έβγαινε με τον Κάιλ Κούζμα από τα τέλη του 2018 έως τα μέσα του 2019. Αργότερα, άρχισε να βγαίνει τον Τάιλερ Χέρο που μαζί έχουν και μια κόρη. 

Όταν ήταν μαθήτρια, ήταν στη σχολική ομάδα cheerleading και απο τότε άρχιζε να βλέπει τη γυμναστική και το fitness με… άλλο μάτι.

Στο κανάλι της, δεν ανεβάζει μόνο ασκήσεις γυμναστικής αλλά και οτιδήποτε αφορά την προσωπική της ζωή, ρουτίνα ομορφιάς και πολλά άλλα. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News