Κάθριν Γουέμπ: Η «καυτή» σύζυγος που κάνει το NFL... να παραμιλά!

Κάθριν Γουέμπ: Η «καυτή» σύζυγος που κάνει το NFL… να παραμιλά! Lifestyle, gossip

Η Κάθριν Γουέμπ πέρα απο ένα εντυπωσιακό μοντέλο είναι σύζυγος παίκτη του NFL, Μίχαελ Μακκάρον και έχουν μαζί τρία παιδιά. 

Γεννήθηκε στο Μοντγκόμερι της Αλαμπάμα στις 24 Απριλίου 1989. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Auburn τον Μάιο του 2011 με πτυχίο Bachelor of Science στη Διοίκηση και Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Αρχικά, η Κάθριν ξεκίνησε την επαγγελματική της σταδιοδρομία ως διευθύντρια στο Chick Fi La στη Γεωργία. Δούλευε και ως μοντέλο καθώς έλεγε πως πάντα ήθελε να ασχοληθεί με μόδα και ομορφιά.

Αργότερα, πήρε μέρος στα καλλιστεία και συγκεκριμένα συμμετείχε στον διαγωνισμό Μις Γεωργία ΗΠΑ 2008 που έφτασε στους ημιτελικούς. Αντίστοιχα, το 2012, αναδείχθηκε Μις Αλαμπάμα ΗΠΑ και μπήκε στο top 10 του διαγωνισμού Μις ΗΠΑ.

Έγινε γνωστή μετά τη συμμετοχή της στον αγώνα του Εθνικού Πρωταθλήματος BCS, όπου η εκφωνήτρια κέρδισε τις εντυπώσεις με την απίστευτη ομορφιά της και μάλιστα, ήταν η αιτία που τα Μέσα ενημέρωσης… πήραν φωτιά! Το βίντεό της έγινε viral στο διαδίκτυο, προκαλώντας την προσοχή του κοινού.

Eπιλέχθηκε επίσης για να αγωνιστεί στο Celebrity Diving, το οποίο μετονομάστηκε σε «Splash». Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, η Κάθριν κατέκτησε την υψηλότερη βαθμολογία απο την τρίτη εβδομάδα της εκπομπής πριν αποχωρήσει λόγω τραυματισμού της στην πλάτη την πέμπτη εβδομάδα.

Και εννοείται πως μετά απο μια τέτοια «θραύση» δεν γινόταν να μην εμφανιζόταν στο Sports Illustrated Swimsuit Issue το 2013.

Πολύ γρήγορα άρχιζε να γίνεται ευρέως γνωστή στα Μέσα Ενημέρωσης τόσο για την δουλειά και την ομορφιά της όσο και για τον γάμο της με τον Μίχαελ Μακκάρον. Πριν όμως ανακοινώσουν την σχέση τους, η Κάθριν δεν ήξερε ποιος ήταν ο σύζυγός της καθώς τότε ξεκινούσε ο Μακκάρον την καριέρα του στο Αμερικάνικο ποδόσφαιρο. Ο Μακκάρον, επειδή την «είχε πατήσει» μαζί της, την ακολούθησε στα βήματα του μόντελινγκ καθώς πήγε και την παρακολούθησε στον διαγωνισμό ομορφιάς. Στις 12 Ιουλίου 2014 παντρεύτηκαν στην εκκλησία United Methodist στο Orange Beach. 

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News