Κάρλα Ζινολά: Η κούκλα κόρη του Νταβίντ Ζινολά που... αναστατώνει τις Κάννες!

Κάρλα Ζινολά: Η κούκλα κόρη του Νταβίντ Ζινολά που… αναστατώνει τις Κάννες! Lifestyle, gossip

Το 27χρονο μοντέλο, Κάρλα Ζινολά επισκέφθηκε τις Κάννες για να παρακολουθήσει το φεστιβάλ γαλλικού κινηματογράφου και ο φωτογραφικός φακός της «The Sun» την ανακάλυψε στη παραλία φορώντας ένα σέξι, γαλάζιο μπικίνι.

Η κόρη του Νταβίντ Ζινολά, συνοδευόταν απο τον αρραβωνιαστικό της ο οποίος της έκανε την πρόταση γάμου απο τον Αύγουστο του 2021. Η Κάρλα Ζινολά είναι αστέρι του Instagram καθώς το προφίλ της είναι γεμάτο απο φωτογραφίες μόδας και ομορφιάς ενώ αποτελεί πρότυπο για πολλές γυναίκες και influencer.

Γεννήθηκε στις 3 Οκτωβρίου του 1994 στη Γαλλία. Πέρασε τα παιδικά της χρόνια στο Λονδίνο και αφού ολοκλήρωσε τις επιχειρηματικές σπουδές της στο Λονδίνο, στο Πανεπιστήμιο Regent, το 2015, παρακολούθησε την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού με τη μητέρα της, η οποία την έκανε γνωστή αφού και εκείνη είναι μοντέλο.

Έχει επίσης ένα κανάλι στο YouTube ενώ τον Οκτώβριο του 2017, έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο με μια δημοσιογραφική ομάδα, στην εκπομπή Touche pas à mon post. Μετά το σόου, έγραφε σε καθημερινή εφημερίδα, Le Figaro.

Το φθινόπωρο του 2018, συμμετείχε στην ένατη σεζόν του σόου Dance with the stars στο TF1 και τερμάτισε ενδέκατη. Το 2019, συμμετείχε στο Fort Boyard στο France 2.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News