Καμίλα Κέντρα: Η πρώην του Χάμιλτον χώρισε και τον Τσίλγουελ

Ελεύθερη δηλώνει η εκρηκτική Καμίλα Κέντρα μετά την είδηση του χωρισμού της απο τον Μπεν Τσίλγουελ. Επιπλέον, είναι πρώην και του Λιούις Χάμιλτον.

Η Καμίλα Κέντρα είναι ένα 27χρονο μοντέλο, που γεννήθηκε στις 29 Ιουνίου 1994 στον Άγιο Δομίνικο της Δομινικανής Δημοκρατίας. Εκείνη και η οικογένειά της μετακόμισαν στη Φλόριντα των ΗΠΑ όταν το μοντέλο ήταν τριών ετών.

Ο πατέρας και ο αδερφός της είναι πιλότοι γνωστών αεροπορικών εταιρειών. Σπούδασε Βιολογία στο Πανεπιστήμιο Florida Gulf Coast, αλλά ακολούθησε μια επιτυχημένη καριέρα μοντέλου. Έχει υπογράψει στις Elite Model Management Miami, IKON Management, The Industry Model Management New York and Los Angeles και Next Management London.

Η Καμίλα Κέντρα, αρχικά, έγινε γνωστή απο μια παλιά της σχέση, τον Τάιλερ Κάμερον ο οποίος ήταν τηλεοπτικός αστέρας ριάλιτι, συγκεκριμένα απο την σειρά «Bachelorette». 

Ο αμυντικός της Τσέλσι, Μπεν Τσίλγουελ σύμφωνα, πάντα, με ρεπορτάζ της «The Sun» είναι ελεύθερος! Η σχέση τους ξεκίνησε το 2021, αφού το μοντέλο πηγαινοερχόταν στο σπίτι του αρκετές φορές. Η σχέση τους ωστόσο, δεν είχε επιβεβαιωθεί αμέσως.

Μάλιστα, η ίδια πηγή αναφέρει πως το «πάθος» τους, έσβησε αμέσως και πριν λίγο καιρό, έγιναν και τα unfollow. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News