Ιταλία: Η κουκλάρα που... ανάβει φωτιές στα γήπεδα της Serie B!

Ιταλία: Η κουκλάρα που… ανάβει φωτιές στα γήπεδα της Serie B! Lifestyle, gossip, Serie B, Ιταλία

Το εκρηκτικό μοντέλο, Νικόλ Ματζοκάτο και ο ποδοσφαιριστής, Αρμάντο Αναστάσιο είναι ένα απο τα πιο όμορφα ζευγάρια της Ιταλίας, κυρίως της Serie B και πρόσφατα ανακοίνωσαν το φύλο του μωρού που περιμένουν.

Η Νικόλ είναι ένα διάσημο μοντέλο, που γεννήθηκε στις 30 Αυγούστου 1990 στην Ιταλία. Επιπλέον είναι ηθοποιός και χορεύτρια που ειδικεύεται στο μπαλέτο και την τζαζ. Πολλοί είναι οι θαυμαστές της που την ακολουθούν τόσο για την σχέση της με τον Αναστάσιο όσο και για την ομορφιά της.

Είναι μια Ιταλίδα σταρ των social media που έχει κερδίσει δημοτικότητα μέσω της εφαρμογής TikTok και Instagram. Θεωρείται πως είναι μια από τους κορυφαίους παράγοντες επιρροής στην Ιταλία, όσον αφορά τα social, και έχει συνεργαστεί με πολλές εμπορικές διαφημίσεις.

Πάντα αγαπούσε τον αθλητισμό και, ειδικότερα, τον χορό και το τένις. Το μεγαλύτερο όνειρό της ήταν να γίνει ηθοποιός κι έτσι, ξεκινάει το ταξίδι στο θέατρο χωρίς να την ενδιαφέρει ιδιαίτερα η τηλεόραση. 

Ο ποδοσφαιριστής μοιράστηκε τα χαρούμενα νέα σε post στο Instagram, καθώς τρύπησε ένα μπαλόνι που «περιείχε» το φύλο του πρώτου του παιδιού.

 

Τα χαρτάκια που βγήκαν απο το μπαλόνι ήταν σε γαλάζιο χρώμα. Η χαρά του ζευγαριού ήταν τεράστια και η ιστορία του έρωτά τους ξεκίνησε πριν από περίπου ένα χρόνο.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News