Ιλγκάι Γκουντογκάν: Το πήρε το κορίτσι
Ο Ιλγκάι Γκουντογκάν παντρεύτηκε παραμονές του κρίσιμου αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με την Άστον Βίλα που θα κρίνει τον τίτλο στην Premier League.
Κυρία Γκουντογκάν είναι πλέον η Σάρα Αρφάουι, το 26χρονο μοντέλο από την Ιταλία που έχει κλέψει την καρδιά του Γερμανού ποδοσφαιριστή εδώ και πολύ καιρό.
Ο γάμος έγινε στη Ρώμη και καθώς το ταξίδι κρατήθηκε μυστικό πυροδότησε διάφορες φήμες σχετικά με το ποδοσφαιρικό μέλλον του Γκουντογκάν.
Ο ποδοσφαιριστής έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τη Σίτι αλλά όλα δείχνουν ότι οι δρόμοι τους θα χωρίσουν το καλοκαίρι.
Ο Γκουντογκάν είχε κάνει πρόταση γάμου εδώ και καιρό στη Σάρα η οποία αποφάσισε τελικά να πει το «ναι». Το ζευγάρι μοιράστηκε την ευτυχία του με τους followers στα social media.





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Η αλλαγή του Ποντένσε και η πρώτη κουβέντα για την αγορά
- Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ από καρδιάς: «Ο Ολυμπιακός ήταν μια από τις καλύτερες αποφάσεις μου»
- Λεβαδειακός-ΟΦΗ 0-1: Στον τελικό οι αλύγιστοι Κρητικοί των 10 παικτών!
- Παπαδόπουλος: «Δεν είχαμε καθαρό μυαλό για γκολ - Καλή επιτυχία στον ΟΦΗ στον τελικό»
- Κόντης: «Αξίζαμε την πρόκριση - Θα δώσουμε τα πάντα στον τελικό για να σηκώσουμε την κούπα»
