Χουλκ: Γεννήθηκε το τέταρτο παιδί του απο την ανιψιά της πρώην συζύγου του

Ο Ζιβανίλντο Βιέιρα ντε Σόουζα (Χουλκ) ανήρτησε ένα τρυφερό post στο Instagram καθώς σήμερα (19/4) γεννήθηκε το τέταρτο παιδί του.

Ο παίκτης της Ατλέτικο Μινέιρο, πριν απο αρκετό καιρό είχε προκαλέσει μεγάλο σκάνδαλο στην πατρίδα του, όταν αποφάσισε να χωρίσει την επί δώδεκα χρόνια σύζυγό του και μητέρα των τριών παιδιών του για να παντρευτεί την ανιψιά της, Καμίλα.

Όπως είναι φυσικό, το παιδί θα έχει θεία την πρώην σύζυγο του Χουλκ…

Συγκεκριμένα, έφραψε στο post:

«Η μικρή μας Ζάγια γεννήθηκε κάτω από την ευλογία του Θεού του Παντοδύναμου Πατέρα μας. Ζάγια σημαίνει φωτισμένη, τύχη, λουλούδι που ανθίζει και έρχεται να φέρει φως και να φωτίσει περισσότερο τη ζωή μας. Έλα να ανθίσεις το σπίτι μας αγάπη μου. Ονειρευόμασταν την άφιξή σου εδώ και πολύ καιρό. Χαίρομαι που μπορώ να βιώσω τη χάρη των υποσχέσεων του Θεού. Σε ευχαριστώ, Θεέ μου, για την οικογένειά μου που θα τιμώ και θα αγαπώ για πάντα. Είσαι απάντηση στις προσευχές μας. Κόρη, ήρθες να κάνεις τη ζωή μας ακόμα πιο όμορφη. Είσαι η ευλογία μας. Καλώς ήρθες πριγκίπισσά μου, θα σε αγαπώ και θα σε προστατεύω για πάντα. Χαλκ, ο πατέρας σου».

 
 
 
View this post on Instagram

 
 
 

A post shared by Givanildo V. De Sousa- Hulk (@hulkparaiba)

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News