Ευγενία Ντι Μαρτίνο: Το εντυπωσιακό μοντέλο που έχει παίξει σε ταινία στο Netflix και η σχέση της με τον Ντιέγκο Σβάρτζμαν

Το πανέμορφο μοντέλο, Ευγενία Ντι Μαρτίνο είναι η σύντροφος του τενίστα, Ντιέγκο Σβάρτζμαν, το νούμερο 15 του κόσμου της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο συγκεκριμένος παίκτης έχει κερδίσει 4 τίτλους ATP Single. Η καλύτερη επίδοση στην καριέρα του ήταν στο Ιταλικό Όπεν του 2020, όπου έφτασε στον πρώτο του τελικό Masters νικώντας τον σπουδαίο Ραφαέλ Ναδάλ. Έχασε όμως τον τελικό από τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Και ας περάσουμε στην εντυπωσιακή σύντροφό του η οποία βρίσκεται σε όλους τους αγώνες δίπλα του δίνοντάς του δύναμη και τύχη. 

Η Ευγενία Ντι Μαρτίνο είναι μοντέλο και ηθοποιός από την Αργεντινή και συγκεκριμένα, από το Μπουένος Άιρες. Την παρούσα περίοδο εργάζεται για ένα πρακτορείο μοντέλων που ονομάζεται Ep Bookers και έχει εμφανιστεί σε πολλές διαφημίσεις γνωστών εταιρειών.

Ο Ντιέγκο και η Ευγενία γνωρίστηκαν για πρώτη φορά το 2019 και εννοείται πως η σχέση τους στην αρχή έμεινε κρυφή. Τα ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω ενός κοινού φίλου σε κλαμπ τένις. Όπως φαίνεται, είναι ένα απο τα πιο ωραία ζευγάρια στο χώρο του τένις. Βέβαια, άρχισαν να βγαίνουν πριν το 2019 αλλά χωρίστηκαν διότι η Ευγενία έλειπε λόγω δουλειάς και θεώρησαν δύσκολο να ξεκινήσουν την σχεση τους.

Άρχισε να ασχολείται με το μόντελινγκ όταν ήταν 17 ετών και μάλιστα, το είχε ξεκινήσει σαν χόμπι για να βγάζει λίγα χρήματα και ξαφνικά έγινε το επάγγελμά της. Επιπλέον, δεν ασχολείται μόνο με το μόντελινγκ αλλά είναι και ηθοποιός, όπως είπαμε προηγουμένως.

Σπούδασε υποκριτική στο The Kairos Method. Έκανε μια μικρή εμφάνιση στην ισπανόφωνη εκπομπή του Netflix, «Go! Live Your Way». Της είχαν γίνει προτάσεις συνεργασίας και σε άλλες χώρες αλλά λόγω της πανδημίας, δεν προχώρησαν. 

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News