Ελένη Φουρέιρα: Η «Ωραία Ελένη» αδυνατεί να ξεπεράσει την... καραμέλα του Κολ!

Ελένη Φουρέιρα: Η «Ωραία Ελένη» αδυνατεί να ξεπεράσει την… καραμέλα του Κολ! | Κύπρος | Lifestyle

Τι κι αν έχουν περάσει τέσσερις μέρες από τη φαντασμαγορική φιέστα του Απόλλωνα Λεμεσού για την κατάκτηση του κυπριακού πρωταθλήματος; 

Η Ελένη Φουρέιρα, η οποία ήταν επίτημη προσκεκλημένη στο πάρτι της κυπριακής ομάδας ακόμη αδυνατεί να συνέλθει από τις μαγικές στιγμές που έζησε στο νησί που είχε εκπροσωπήσει στο διαγωνισμό της Eurovision το 2018, εκτοξεύοντας το “Fuego” στη δεύτερη θέση του διαγωνισμού και τις καρδιές των Ευρωπαίων τηλεθεατών.

Μέσα απο την ανάρτηση της Φουρέιρα, είδαμε όλους τους παίκτες του Απόλλωνα να τραγουδούν και να χορεύουν τις επιτυχίες της μαζί με τους πάνω απο 12.000 θεατές! Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύθηκαν και άλλα τμήματα του σωματείου τα οποία έγραψαν τεράστιες επιτυχίες την σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Λίγες μέρες μετά τη συνάντησή της, βέβαια, με τα μουσικά ταλέντα του Παναθηναϊκού στη φιέστα των «πράσινων» για την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος, στην Κύπρο υπήρξε ένα… ποδοσφαιρικό ταλέντο που ξετρέλανε την «Ωραία Ελένη». Ο λόγος για τον Ίσραελ Κολ, τον Αργεντίνο μέσο του Απόλλωνα ο οποίος άρπαξε το μικρόφωνο και έδωσε… ρεσιτάλ τραγουδώντας το «Καραμέλα».

 
 
 
View this post on Instagram

 
 
 

A post shared by Eleni Foureira (@foureira)

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News