Έλενα Ασημακοπούλου - Μπρούνο Τσιρίλο: Η γνωριμία στη Μύκονο, η κρίση στο γάμο και το παραμύθι της ζωής τους

Έλενα Ασημακοπούλου – Μπρούνο Τσιρίλο: Η γνωριμία στη Μύκονο, η κρίση στο γάμο και το παραμύθι της ζωής τους | Lifestyle | Gossip

Οι ιστορίες αγάπης περιλαμβάνουν πάντα τις δύο όψεις της ζωής. Αυτή της φωτεινής και αισιόδοξης κι εκείνη της σκοτεινής και ζοφερής. Ωστόσο πάντα η αγάπη αναδεικνύεται νικήτρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ: Αντετοκούνμπο στην Πάρο, Παπασταθόπουλος στη Μύκονο

Το όνομα του Μπρούνο Τσιρίλο έγινε σύνθημα στα χείλη των φίλων της ΑΕΚ στα δύο χρόνια που αγωνίστηκε με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Ο «sexy Μπρούνο» ωστόσο -όπως συνήθιζαν να τον αποκαλούν- παρά το σκληρό παρουσιαστικό του, αποτελεί έναν απόλυτα αφοσιωμένο οικογενειάρχη στις δύο γυναίκες της ζωής του.

Η γνωριμία στη Μύκονο γέννησε έναν μεγάλο έρωτα

Ο έρωτας της ζωής του Ιταλού παλαίμαχου αμυντικού που φόρεσε και τη φανέλα του ΠΑΟΚ, του «χτύπησε την πόρτα» το Πάσχα του 2007 στο κοσμικό νησί της Μυκόνου, όπου και πρωτογνώρισε την καλλονή μοντέλο, ηθοποιό και επιχειρηματία, Έλενα Ασημακοπούλου.

Εκείνη είχε μόλις στεφθεί έναν χρόνο πριν Β’ Μις Ελλάς στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 κι εκείνος ήταν ένας από τους πιο επιτυχημένους και αναγνωρίσιμους ποδοσφαιριστές της χώρας.

Έτσι ο έρωτας τους εξελίχθηκε σε μια δυνατή σχέση που οδηγήθηκε στον γάμο τους το 2010, καθώς και στη γέννηση της κόρης τους, Μαρία-Ροζάρια.

Ο λόγος που καθυστέρησαν τον θρησκευτικό γάμο

Η ένωση τους ενώπιον του θεού ωστόσο άργησε να έρθει κατά οκτώ χρόνια, με την ίδια την εντυπωσιακή ηθοποιό να δηλώνει αφοπλιστικά πως δέχθηκε τέσσερις φορές προτάσεις γάμου από τον αγαπημένο της, ανήμερα μάλιστα του Αγίου Βαλεντίνου, ωστόσο λόγω κάποιων οικογενειακών απωλειών, καθώς και του επιβαρυμένου προγράμματος τους, το μετέβαλαν διαρκώς.

«Δεν έβγαινε το πρόγραμμα. Η μία αναβλήθηκε λόγω της απώλειας του πεθερού μου, οπότε δεν κάναμε θρησκευτικό αλλά πολιτικό. Η άλλη έγινε τα Χριστούγεννα και θα παντρευόμασταν καλοκαίρι αλλά πάλι κάτι έγινε επαγγελματικά και δεν κανονίστηκε… Την επομένη, μάλιστα, μου είπε ο Μπρούνο: “Αφού δεν παντρευτήκαμε καλοκαίρι θα το κάνουμε Πρωτοχρονιά», αλλά δεν μας έκατσε, και η τελευταία φορά ήταν πέρυσι που μου είπε: «Μη γίνει 5 χρόνων το παιδί, να το κάνουμε νωρίτερα”. Δεν έγινε» δήλωσε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της στο περιοδικό YouWeekly.

Η κρίση στο γάμο και οι αποτυχημένες εγκυμοσύνες

Όπως σε κάθε παραμύθι πέρα από τις πασπαλισμένες με χρυσόσκονη στιγμές, υπάρχουν πάντα οι δυσκολίες και τα εμπόδια μέσα από τα οποία οπλιζόμαστε με δύναμη και σθένος. Έτσι και στην περίπτωση της ιστορίας αγάπης του ζευγαριού, όπως η ίδια η επιχειρηματίας έχει ομολογήσει, δεν έλειψαν και οι δοκιμασίες.

Συγκεκριμένα, η απόσταση στη σχέση τους σε συνδυασμό με την ανασφάλεια και τη ζήλια, οδήγησε και τους δυο στο να κάνουν αμοιβαίους συμβιβασμούς προκειμένου να κρατήσουν ζωντανό τον έρωτα τους.

Μάλιστα, η πανέμορφη ηθοποιός δεν έκρυψε και το γεγονός πως ο ερχομός του παιδιού τους άλλαξε τις ισορροπίες μεταξύ τους.

«Περάσαμε μια δύσκολη περίοδο, καθώς η επιστροφή του στην Ελλάδα σηματοδότησε και το τέλος της καριέρας του. Οπότε δεν ήταν εύκολη η μετάβαση. Ούτε ο Μπρούνο μπορούσε να το αποδεχτεί έτσι απλά –παρότι ήταν δική του απόφαση– κι εγώ έπρεπε να δουλεύω κι εκείνος να βρίσκεται πιο πολύ σπίτι ή να κάνει τις εξωτερικές δουλειές της οικογένειας. Τότε ήταν δύσκολα και για τον ίδιο προσωπικά αλλά και για εμάς. Ο γάμος μας κλονίστηκε περισσότερο όταν γεννήθηκε η Μαρία, όχι τώρα. Με τον ερχομό ενός παιδιού αλλάζουν οι ισορροπίες και θέλει δύναμη και προσπάθεια για να μείνει το ζευγάρι ενωμένο».

Σε μια ακόμη σπάνια εξομολόγησή της η 38χρονη καλλονή αναφέρθηκε, σπάζοντας κάθε ταμπού, στις τρεις αποτυχημένες εγκυμοσύνες με τις οποίες ήρθε αντιμέτωπη.

«Στην εγκυμοσύνη και λίγο μετά ζήτησα τη βοήθεια μιας φίλης ψυχολόγου. Έπρεπε να πω στην κόρη μου κάποια πράγματα που δυσκολευόμουν. Δεν ήξερα πως να της πω ότι τελικά δεν θα αποκτήσει αδερφάκι, ενώ της είχα ανακοινώσει ότι θα μεγαλώσει η οικογένειά μας. Πλέον δεν το σκέφτομαι για δεύτερο παιδάκι. Παρόλο που ακόμα και τώρα η Μαρία θέλει, που ξέρει τι πέρασα» δήλωσε.

 

Το happy end στο παραμύθι της ζωής τους

Επειδή ωστόσο κάθε παραμύθι -που σέβεται τον εαυτό του- εκτός των «σκοτεινών» σελίδων, κλείνει πάντοτε με μια ευτυχισμένη εικόνα, αυτή δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από την επισφράγιση της επτάχρονης αγάπης τους με τον θρησκευτικό τους γάμο το 2018.

Ειδικότερα, η ηθοποιός και ο πρώην ποδοσφαιριστής παντρεύτηκαν με παρανυφάκι την 7χρονη κορούλα τους, Μαρία-Ροζάρια, στο Άλσος Νυμφών στις Αφίδνες, με τον Ιταλό να μη μπορεί να κρατήσει τα δάκρυα του όταν αντίκρισε τη γυναίκα της ζωής του ντυμένη στα λευκά…

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News