Άσλεϊ Χάρκλροουντ: Η «Αμερικανίδα Κουρνίκοβα» ξεκίνησε νέα καριέρα στο OnlyFans

Νέα σελίδα στη ζωής της άνοιξε η πληθωρική Αμερικανίδα.

Το όνομα της Άσλεϊ Χάρκλροουντ μόνο άγνωστο δεν είναι στο τενιστικό (κι όχι μόνο) κοινό, καθώς τον Αύγουστο του 2008, έγραψε… ιστορία, αποτελώντας την πρώτη επαγγελματία αθλήτρια αντισφαίρισης που πόζαρε για το ανδρικό περιοδικό Playboy.

«Το σκέφτηκα καλά και ήταν κάτι που αποφάσισα να κάνω. Είμαι περήφανη για το σώμα μου. Το σώμα μίας αθλήτριας. Θα είμαι η πρώτη τενίστρια που ποζάρει για το Playboy. Αυτό είναι κουλ» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά για την τολμηρή αυτή της κίνηση.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ashley Harkleroad (@ashleyharkleroad)

H νέα «καριέρα» στην ροζ πλατφόρμα OnlyFans

Η γεννημένη στη Γεωργία, Αμερικανίδα αθλήτρια που έφτασε μέχρι το Νο39 της παγκόσμιας κατάταξης το 2003, ξάφνοιασε ωστόσο τους θαυμαστές της, ανακοινώνοντας τους πως στα 36 της χρόνια αποφάσισε να ασχοληθεί με την συνδρομητική υπηρεσία περιεχομένου, OnlyFans, ποστάροντας σέξι φωτογραφίες και βίντεο της.

Μάλιστα, στην περιγραφή του προφίλ της, αναφέρει πως υπήρξε η πρώτη επαγγελματίας τενίστρια που πόζαρε για το περιοδικό Playboy, ενώ περιγράφει των εαυτό της ως μια παιχνιδιάρα, σέξι, αθλητική και διασκεδαστική γυναίκα!

Η ξανθιά καλλονή που έφερε το προσωνύμιο «Αμερικανίδα Κουρνίκοβα» υπήρξε παντρεμένη με τον τενίστα Άλεξ Μπογκομόλοφ Τζούνιορ και εν συνεχεία με τον επίσης πρώην πρωταθλητή του ATP, Τσακ Άνταμς με τον οποίο το 2009 έφεραν στον κόσμο τον γιο τους, Τσάρλι και το 2011 την κόρη τους Λορέτα.

Iδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το γεγονός πως το 2004 στο Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας ηττήθηκε στον τελικό από την Ελληνίδα πρωταθλήτρια Λένα Δανιηλίδου με 6-3, 6-2, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να πανηγυρίσει έναν τίτλο WTA.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:ΑΛΙΣΑ ΣΜΙΝΤ: Η πιο σέξι αθλήτρια στον κόσμο ποζάρει με μπικίνι στο Μπαλί

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News