Αλίσα Σμιντ: Η πιο σέξι αθλήτρια στον κόσμο ποζάρει με μπικίνι στο Μπαλί

Πιο σέξι από ποτέ η Γερμανίδα αθλήτρια στίβου και γυμνάστρια της Ντόρτμουντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:ΟΡΙΑΝΑ ΣΑΜΠΑΤΙΝΙ: Η σύντροφος του Ντιμπάλα διαφημίζει ολόγυμνη το νέο της τραγούδι

Μπορεί να μην εντυπωσίασε με την απόδοσή της στη σκυταλοδρομία 4x400m γυναικών της Γερμανίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ωστόσο η καλλονή Αλίσα Σμιντ, ξέρει τον τρόπο να τραβάει τα βλέμματα και εκτός των αγωνιστικών χώρων.

Συγκεκριμένα, η 23χρονη πρωταθλήτρια, ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram μια φωτογραφία από ένα παλαιότερο ταξίδι της στο εξωτικό Μπαλί με ένα μαύρο μπικίνι που αναδεικνύει το καλογυμνασμένο της σώμα.

Μάλιστα, το εν λόγω σέξι στιγμιότυπο το συνόδευσε με την εξής περιγραφή στη λεζάντα: «Ανυπομονώ να ξαναβρεθώ αύριο στον ήλιο».

Η πιο σέξι αθλήτρια στον κόσμο και γυμνάστρια της Ντόρτμουντ

Γεννημένη στις 8 Νοεμβρίου του 1998 σε μια μικρή πόλη της Γερμανίας, ονόματι Worms, η εκθαμβωτική Αλίσα Σμιντ, ξεκίνησε την επαγγελματική της ενασχόληση με τον στίβο το 2018.

Η δημοτικότητα της ωστόσο εκτοξεύτηκε από τη στιγμή που ανέλαβε την προπόνηση των ποδοσφαιριστών της Ντόρτμουντ, μεταξύ των οποίων ο Ματς Χούμελς και ο Έρλινγκ Χάαλαντ.

Το 2017 σημείωσε την πρώτη της διάκριση, όταν βοήθησε τη Γερμανία να κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στα 4Χ400 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κάτω των 20 ετών.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News