Άαρον Κόνολι: Η σύντροφός του νόμιζε πως την απατάει και οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία

Σε μεγάλους μπελάδες μπλέχτηκε ο Άαρον Κόνολι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Ο ΓΑΜΟΣ ΤΟΥ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΜΠΕΚΑΜ: Ο γαμπρός παντρεύτηκε με το… σκύλο του αγκαλιά!

Ο Ιρλανδός άσος της Μίντλεσμπρο πρωταγωνίστηκε σε ένα θερμό επεισόδιο, το οποίο και όπως ήταν φυσικό έγινε πρώτο θέμα στα βρετανικά ταμπλόιντς.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα Αγγλικά Μέσα, ο επιθετικός είχε έναν έντονο καυγά με τη σύντροφό του, Λουσίντα Στράφορντ, λόγω των υποψιών της 22χρονης ριάλιτι σταρ του «Love Island», πως ο αγαπημένος της την απατάει… Μάλιστα, λέγεται πως οι φωνές του ζευγαριού ήταν τόσο δυνατές ώστε κλήθηκε η αστυνομία του Γουέστ Σάσεξ στις 5.30 τα ξημερώματα της Κυριακής, προκειμένου να κατευνάσει την εξοργισμένη νεαρή καλλονή.

Η μεταξύ τους σχέση ήταν ήδη τοξική όπως αναφέρουν κοντινά τους πρόσωπα, ενώ οι δυο τους είχαν χωρίσει από την περασμένη εβδομάδα, σταματώντας να ακολουθεί ο ένας τον άλλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Ο 22χρονος άσος που αμείβεται με 23.000 λίρες την εβδομάδα, θεωρείται ως ένα από τα πιο λαμπρά ταλέντα στην Premier League, αγωνιζόμενος αυτό το διάστημα ως δανεικός στην ομάδα της Championship, από την Μπράιτον.

Ο δεσμός του με την ξανθιά «σεξοβόμβα» ξεκίνησε το 2019 όταν και αποφάσισαν να συγκατοικήσουν, ωστόσο στις αρχές του περασμένου έτους, η σχέση τους πέρασε μια μεγάλη κρίση, που οδήγησε και σε έναν πρώτο χωρισμό.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News