Λίβερπουλ - Ρεάλ Μαδρίτης: Η «μάχη» των WAGS που παίζουν... τελικό Champions League

Λίβερπουλ – Ρεάλ Μαδρίτης: Η «μάχη» των WAGS που παίζουν… τελικό Champions League | Lifestyle | Gossip

Η μεγάλη ώρα για τον φετινό τελικό του Champions League έφτασε! Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης θα «διασταυρώσουν τα ξίφη τους» στο «Σταντ Ντε Φρανς» με στόχο το βαρύτιμο τρόπαιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:ΣΑΝΤΡΑ ΓΚΑΡΑΛ: Ποια είναι η εντυπωσιακή σύντροφος του Μάρκο Ασένσιο

Από τη μια πλευρά το σύνολο του Γιούργκεν Κλοπ θα επιδιώξει να πανηγυρίσει την έβδομη κούπα στη συλλογή του, ενώ η «Βασίλισσα» από την άλλη θέλει να ράψει το 14ο «παράσημο» της.

Εκτός του αγωνιστικού χώρου ωστόσο, οι εντυπωσιακές WAGS των «μονομάχων» επιδίδονται σε μια δική τους ιδιότυπη «μάχη» στον λαμπερό χώρο της αθλητικής showbiz.

Οι «καυτές» WAGS της «Βασίλισσας» Ρεάλ

Σάρα Γκαράλ – Μάρκο Ασένσιο

Γεννημένη στις 6 Μαΐου 1994 η 28χρονη Σάντρα σπούδασε στην Ανώτερη Τεχνική Σχολή Αρχιτεκτονικής της Μαδρίτης, καθότι λάτρης της τέχνης και των γραμμάτων. Η σέξι μελαχρινή εργάζεται ως αρχιτέκτονας και σχεδιάστρια εσωτερικών χώρων, ενώ δραστηριοποιείται κι ως μοντέλο και influencer στο Instagram, όπου διαθέτει 300.000 ακολούθους.

Η σχέση της με τον νεαρό επιθετικό μετράει από το 2018, ωστόσο επισημοποιήθηκε στον γάμο του πρώην συμπαίκτη του Ασένσιο, Σέρχιο Ράμος και της παρουσιάστριας Πιλάρ Ρούμπιο.

Νίνα Μπονίνο – Φεντερίκο Βαλβέρδε

Με πτυχίο Αθλητικής Δημοσιογραφίας από την Deportea, ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στη Δημοσιογραφία από το Πανεπιστήμιο του Μπουένος Άιρες πριν συνεχίσει να εργάζεται ως παρουσιάστρια καιρού στο TyC Sports.

Η γνωριμία της με τον άσο της Ρεάλ, έλαβε χώρα τον Σεπτέμβριο του 2017, ενώ άρχισαν να βγαίνουν ως ζευγάρι μετά από δύο χρόνια.



Μισέλ Γκέρζιγκ – Τιμπό Κουρτουά

Το εντυπωσιακό 25χρονο μοντέλο από το Ισραήλ, που διαθέτει περίπου 338.000 followers στα σόσιαλ μίντια, διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους στο πλευρό του υψηλόσωμου τερματοφύλακα.

Λούκα Γιόβιτς – Σοφία Μιλόσεβιτς

Γεννημένη στις 18 Μαρτίου του 1990 στο Βελιγράδι της Σερβίας, η ψιλόλιγνη καλλονή, αποτελεί ένα από τα πιο διακεκριμένα μοντέλα και επιχειρηματίες της χώρας της, έχοντας συνεργαστεί με πλήθος αξιόλογων σχεδιαστών μόδας, όπως η Diesel και ο Jeremy Scott στο Μιλάνο και τη Νέα Υόρκη.



Kαρολίνε Λίμα – Έλντερ Μιλιτάο

Η εγκυμονούσα πληθωρική influencer και μοντέλο, Καρολίνε Λίμα, «λάμπει» στο πλευρό του Έλντερ Μιλιτάο. Μάλιστα, η πανέμορφη Βραζιλιάνα στο παρελθόν είχε συνάψει σχέση με τον αστέρα της Παρί Σεν Ζερμέν Νεϊμάρ.

Οι εκθαμβωτικές WAGS των ασταμάτητων «κόκκινων»

Σάφι Καν – Κέρτις Τζόουνς

Η εξωτικής ομορφιάς Σόφι είναι ένα ιδιαίτερα επιτυχημένο μοντέλο που εκπροσωπείται από το πρακτορείο M Models Management.

Κι αν το ειδύλλιο της με τον διεθνή μέσο ξεκίνησε το 2019, οι δυο τους έχουν επιλέξει να διατηρούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή.


Πέρι Έντουαρντς – Άλεξ Όξλεϊντ Τσάμπερλεν

Στην ιδιωτική της ζωή πρόκειται για μια τρυφερή μητέρα ενός γιου και μια ερωτευμένη σύζυγο στο πλάι του Άλεξ Όξλεϊντ Τσάμπερλεν. Στον δημόσιο της βίο αποτελεί ωστόσο μια από τις μεγαλύτερες ποπ σταρ της Μεγάλης Βρετανίας, καθότι μέλος του συγκροτήματος Little Mix.


Ναταλία Μπέκερ – Άλισον Μπέκερ

Ένα από τα μυστικά της επιτυχίας του γκολκίπερ της Λίβερπουλ είναι η σύζυγος και μητέρα των τριών παιδιών του, Ναταλία Λόουε.

Οι δυο τους βρίσκονται σε σχέση από το 2012, αλλά ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το 2015. Όσον αφορά την επαγγελματική της ζωή, η όμορφη μελαχρινή είναι γιατρός και έχει εργαστεί στο UBS ως παιδίατρος.


Ρουτ Καρντόσο – Ντιόγκο Ζότα

Ο έρωτας της 26χρονης καλλονής κι ο φορ των «κόκκινων» ξεκίνησε ήδη από τα 13 τους χρόνια όταν και φοιτούσαν μαζί σε ένα σχολείο στο Πόρτο.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News