Μίνα Μπονίνο: Εσείς θα θυσιάζατε αυτή τη γυναικάρα για το Champions League;

Εντάξει, δεν είναι η πρώτη φορά που θα ασχοληθούμε στο site με την Μίνα Μπονίνο, αλλά μας αναγκάζει ο Φεντερίκο Βαλβέρδε.

Τι δήλωσε ο αθεόφοβος ο άσος της Ρεάλ παραμονή του τελικού του Champions League με τη Λίβερπουλ. Ότι για το τρόπαιο θα θυσίαζε ακόμη και τη γυναίκα του! Ποια; Τη γυναίκα του. Και δεν μιλάμε για απλή γυναίκα, αλλά για… γυναικάρα!

Η Μίνα Μπονίνο είναι δημοσιογράφος και έγινε ευρέως γνωστή για την σχέση της με τον μέσο της Ρεάλ Μαδρίτης, Φεντερίκο Βαλβέρδε. Η Μπονίνο ήταν για καιρό υποστηρίκτρια της Ρεάλ Μαδρίτης πριν ακόμη ξεκινήσει η σχέση της με τον διάσημο ποδοσφαιριστή.

Η κυρία Βαλβέρδε πολύ συχνά υποστηρίζει τον σύζυγός της και τον παρακολουθεί σε όλους τους αγώνες. Πόσω μάλλον αύριο (28/5) που είναι ο μεγάλος τελικός του Champions League με την Λίβερπουλ να «κονταροχτυπιέται» με την Ρεάλ Μαδρίτης. 

Λίγο πριν τον μεγάλο τελικό στο Παρίσι, ρωτήθηκε ο Φεντερίκο Βαλβέρδε τι θα θυσιάζε για να κατακτήσει το τρόπαιο, εκείνος απάντησε κάτι που σίγουρα κανείς δεν θα το περίμενε! 

«Το Champions League είναι ένα μοναδικό τρόπαιο για κάθε παίκτη στον κόσμο. Είμαι αποφασισμένος να θυσιάσω πολλά πράγματα εκτός από τον γιο μου, αλλά ίσως θυσίαζα τη σύζυγό μου».

Γνωρίστηκαν για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο του 2017 όταν η εκρηκτική δημοσιογράφος κάλυπτε έναν αγώνα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Άρχισαν να βγαίνουν απο το 2019 αλλά κράτησαν μυστική την σχέση τους για πολύ καιρό. Τον Μάιο του ίδιου έτους, το ζευγάρι αποκάλυψε δημόσια τη σχέση τους μέσω μιας ανάρτησης στο Instagram. Και στις 20 Φεβρουαρίου 2020 γεννήθηκε ο γιο τους, ο Μπενίσιο.

Εσείς αν είχατε στο πλευρό σας την Μίνα Μπονίνο θα τη χαρίζατε με αντάλλαγμα ένα τρόπαιο του Champions League;

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News