Αλίσα Σμιντ: Ο Νεϊμάρ «μάγεψε» την Γερμανίδα «πιο σέξι αθλήτρια στον κόσμο»

Τις τελευταίες ώρες το όνομα του Βραζιλιάνου αστέρα, Νεϊμάρ πρωταγωνιστεί στα διεθνή Μέσα, λόγω της ενδεχόμενης αποχώρησής του από το Παρίσι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:KΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ: Το μυστήριο με το ερωτικό δωμάτιο στη Μαγιόρκα

Ειδικότερα, η Γιουβέντους φέρεται να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 30χρονου, με την Παρί να «καλοβλέπει» αυτό το ενδεχόμενο προκειμένου να ξεφορτωθεί το παχυλό του συμβόλαιο.

Βέβαια αξίζει να σημειωθεί πως, ο Νεϊμάρ αμείβεται με 30 εκατ. ευρώ το χρόνο, ποσό που δύσκολα δύναται να σπαταλήσει η «Γηραια Κυρία».

Πέραν ωστόσο των αγωνιστικών του κατορθωμάτων, ο σούπερ σταρ έδωσε το παρών σε ένα λαμπερό event, φωτογραφιζόμενος στο πλευρό της «πιο σέξι αθλήτριας στον κόσμο», Αλίσα Σμιντ.

Μάλιστα, η καλλονή πρωταθλήτρια των 400μ. ενθουσιάστηκε τόσο από τη συνάντησή της μαζί του όπου ανέβασε μια φωτογραφία τους στα social media θέτοντας στους followers της το ερώτημα «να κάνουμε έναν αγώνα στο τρέξιμο;».

 
Η πιο σέξι αθλήτρια στον κόσμο και γυμνάστρια της Ντόρτμουντ

Γεννημένη στις 8 Νοεμβρίου του 1998 σε μια μικρή πόλη της Γερμανίας, ονόματι Worms, η εκθαμβωτική Αλίσα Σμιντ, ξεκίνησε την επαγγελματική της ενασχόληση με τον στίβο το 2018.

Η δημοτικότητα της ωστόσο εκτοξεύτηκε από τη στιγμή που ανέλαβε την προπόνηση των ποδοσφαιριστών της Ντόρτμουντ, μεταξύ των οποίων ο Ματς Χούμελς και ο πρώην αστέρας της, Έρλινγκ Χάαλαντ.

Το 2017 σημείωσε την πρώτη της διάκριση, όταν βοήθησε τη Γερμανία να κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στα 4Χ400 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κάτω των 20 ετών.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News