Ολυμπιακός: Ποια είναι η σχέση της Έμα Στόουν με το... Παγκράτι;

Ολυμπιακός: Ποια είναι η σχέση της Έμα Στόουν με το… Παγκράτι; Γιατί τρελάθηκε η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός στο ΣΕΦ

Τι έγινε ρε παιδιά; Το Madison Square Garden της Νέας Υόρκης και το Crypto.com του Λος Άντζελες μεταφέρθηκαν στο ΣΕΦ; 

Γιατί τόσοι πολλοί αυθεντικοί celeb μαζεμένοι σε ελληνικό γήπεδο ταυτόχρονα, είναι κάτι που δεν έχει ματαξανασυμβεί. Πολυβραβευμένος σκηνοθέτης του Χόλιγουντ, οσκαρική ηθοποιός και ένας MVP, πρωταθλητής του ΝΒΑ, όλοι μαζί στα επίσημα του φαληρικού παλέ για το do or die παιχνίδι με τη Μονακό!

Ο Ντουράντ με τους Μονεγάσκους

Ο MVP είναι ο Κέβιν Ντουράντ. Ο σούπερ σταρ των Μπρούκλιν Νετς, μετά το 4ο παιχνίδι στο Πριγκιπάτο, κατηφόρισε και προς ΣΕΦ μεριά για να δει τον καλό του φίλο Μάικ Τζέιμς να δίνει τον νυν υπέρ πάντων αγώνα για το τελευταίο εισιτήριο του Final-4 της Ευρωλίγκας.

Λίγο το γεγονός ότι είναι αντίπαλος του Γιάννη στο ΝΒΑ και πολύ ότι διάλεξε Μονακό στο ζευγάρωμα, συνετέλεσαν ώστε ο KD να μην γίνει δεκτός με… ενθουσιασμό από τους φίλους του Ολυμπιακού…

 Ο Λάνθιμος από το Παγκράτι

Ο σκηνοθέτης, δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Λάνθιμο! Ο Έλληνας δημιουργός ταινιών που έχει κερδίσει τρεις υποψηφιότητες για τις δουλειές του «Dogtoooth», «Lobster» και «Favourite», είναι γνωστός φαν του μπάσκετ.

Ο πατέρας του, Αντώνης, ήταν ένας εξαιρετικός σκόρερ που διέπρεψε στα ελληνικά γήπεδα τις δεκαετίες ’60 και ΄70 με τη θρυλική ομάδα του Παγκρατίου και συμπαίκτες τους Αλέκο Κοντοβουνήσιο, Τάκη Μάγλο, Νίκο Σισμανίδη και Αντώνη Γούναρη. Μάλιστα, χρίστηκε και 9 φορές διεθνής συμμετέχοντας στη Βαλκανιάδα του 1964 και το Ευρωμπάσκετ του 1965.. 

Μετέδωσε την αγάπη του για το μπάσκετ στο γιο του Γιώργο, ο οποίος έπαιξε στα εφηβικά τμήματα του συλλόγου και μετείχε στις προπονήσεις του ανδρικού δίπλα στους διεθνείς Ντίνο Καλαμπάκο, Παναγιώτη Καρατζά, Θύμιο Μπακατσιά και τον εμβληματικό αρχηγό Σάκη Τζαλαλή. Μάλιστα, πρόλαβε να παίξει και τρία ματς στην Α1 λόγω της απεργίας των παικτών τη σεζόν 1991-92.  

Η Στόουν, ο Τζόρνταν και οι Σανς 

Παραβαίνοντας το savoir vivre, ως φαντασμαγορικό φινάλε, παρουσιάζουμε τελευταία την κυρία της παρέας, των υψηλών προσκεκλημένων στο ΣΕΦ, που δεν ήταν άλλη από την Έμα Στόουν. Η νικήτρια του Όσκαρ Α’ γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στο «La La Land» του 2017, δεν είχε ποτέ σχέση με το μπάσκετ ούτε έπαιξε στο σχολείο ή στο κολλέγιο. Αγάπησε το σπορ παρακολουθώντας τη σειρά του Netflix, «The Last Dance», που εξιστορεί το μύθο του Μάικλ Τζόρνταν και την επική πορεία των Σικάγο Μπουλς προς τους τίτλους του ΝΒΑ τη δεκαετία του ’90.

«Είδα τη σειρά και ηλεκτρίστηκα, το κορμί μου και το μυαλό μου. Σκέφτηκα ότι αυτό είναι το πιο εκπληκτικό άθλημα!», δήλωσε η Στόουν, η οποία εφόσον λάτρεψε το μπάσκετ, όφειλε να διαλέξει και μια ομάδα, κι αυτή δεν είναι άλλη από τους Φίνιξ Σανς, που εδρεύουν στον τόπο καταγωγής της! Έκτοτε, όποτε προλαβαίνει, πετάγεται στο γήπεδο για να τους παρακολουθήσει από κοντά ή τους βλέπει όταν αναμετρώνται με τις ομάδες του Λος Άντζελες, όπου βρίσκεται η βάση της.

Η ξεχωριστή βραδιά στο ΣΕΦ με τη δραματική πρόκριση του Ολυμπιακού, ίσως προσθέσει άλλη μια ομάδα στην καρδιά της διάσημης ηθοποιού!

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News