Marilena Animado: Η σχέση που την ενώνει με τον Κώστα Μανωλά και τον Ολυμπιακό

Μας συστήθηκε ως η «Φουρέιρα των Κυκλάδων» και τα τελευταία χρόνια αποτελεί ένα από τα πλέον ανερχόμενα αστέρια της ελληνικής μουσικής σκηνής. Ποιος, αλήθεια, δεν γνωρίζει το “Madame” που σαρώνει παντού (έχοντας φτάσει 11.000.000 προβολές στο YouTube και περισσότερα από 50.000 videos στο Tik Tok σε μόλις τρεις εβδομάδες) και αποτελεί τη νούμερο ένα επιτυχία της εποχής;

Η νέα «βασίλισσα» των Kings, όμως, η πανέμορφη Marilena Animado – που μάγεψε το αθηναϊκό κοινό με τις εμφανίσεις της στο Tokyo Theatre κατά τη διάρκεια του χειμώνα -διαθέτει έντονο αθλητικό παρελθόν και μάλιστα συνδέεται με ιδιαίτερη σχέση με τον Κώστα Μανωλά, τον διεθνή αμυντικό του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός, ο Μανωλάς και η Νάξος 

Γνήσια τέκνα της Νάξου και οι δύο, το νέο best thing της χορευτικής μουσικής και ο εκ των κορυφαίων κεντρικών αμυντικών στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, πήγαιναν στο ίδιο σχολείο (στο Γυμνάσιο και στο Ενιαίο Λύκειο του νησιού) μέχρι που οι επαγγελματικοί τους δρόμοι τους έφεραν στην Αθήνα.

«Ο Κώστας ήταν γεννημένος αθλητής, πάντα αγαπούσε το ποδόσφαιρο και ήταν αφοσιωμένος σε αυτό. Ήταν σεβαστικό  παιδί στο σχολείο, πολύ αγαπητό και είχε από τότε κοντά του τους φίλους του που μαθαίνω πως έχει ακόμη», λέει η Marilena η οποία τρέφει ιδιαίτερη αδυναμία, όχι μόνο στον διεθνή άσσο, αλλά σε ολόκληρη την οικογένειά του.

«Είχα πολύ μεγάλη αδυναμία στη μητέρα του, την Φλώρα, καθώς γνωρίζονταν οι οικογένειές μας. Είχαμε κοινές παρέες, η Νάξος είναι, άλλωστε, μια κλειστή κοινωνία που όλοι ξέρουμε ο ένας τον άλλον».

«Όταν βρίσκω ελεύθερο χρόνο κανω pole dancing οπότε είναι κι ένα άθλημα – αν το πεις έτσι – που παρακολουθώ πολύ! Δεν ασχολούμαι με ομάδες αλλά χαίρομαι με την πορεία του Κώστα Μανωλά του Ολυμπιακού γιατί πηγαίναμε στο ίδιο σχολείο στη Νάξο!»

Πλέον, η Marilena έχει και έναν επιπλέον λόγο να παρακολουθεί με ξεχωριστό ενδιαφέρον την καριέρα του συντοπίτη της: «Προέρχομαι από οικογένεια Ολυμπιακών, έχω ακόμα τον «Θρυλέων» που μου είχε πάρει ο αδελφός μου όταν είμασταν παιδιά! Τώρα δεν προλαβαίνω λόγω υποχρεώσεων να παρακολουθώ στενά, αλλά πάντα θα χαρώ με μια νίκη του».

Και μπορεί οι υποχρεώσεις και των δύο να μην τους επιτρέπει να συναντιόνται στην Αθήνα, αλλά μην εκπλαγείτε αν δείτε σε κάποιο από τα επόμενα παιχνίδια του Ολυμπιακού… Ναξιώτικο reunion! «Μόλις βρω λίγο χρόνο, θα πάω άμεσα στο γήπεδο να τον δω», είναι η υπόσχεση της ανερχόμενης «βασίλισσας» της ελληνικής dance μουσικής σκηνής!

 

 

 

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News