Έρλινγκ Χάαλαντ: «Βασιλιάς» στο Μάντσεστερ, παίρνει την έπαυλη του Πογκμπά αξίας 3 εκατ. λιρών

H μεταγραφή του Έρλινγκ Χάαλαντ στη Μάντσεστερ Σίτι έναντι 100 εκατομμυρίων ευρώ, αποτέλεσε αναμφίβολα ένα από τα μεγαλύτερα «μπαμ» του καλοκαιριού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΛΚΑΣ: Αποκλειστικές φωτογραφίες – Ο γάμος στο Φανάρι με την αγαπημένη του Κυβέλη

Όπως γίνεται λοιπόν αντιληπτό όλα τα φώτα της νέας αγωνιστικής σεζόν της Premier League αναμένεται να είναι στραμμένα επάνω στον 21χρονο σούπερ σταρ. Για τον λόγο αυτό, οι πρωταθλητές Αγγλίας θέλουν να κάνουν τα πάντα προκειμένου να νιώθει «βασιλιάς» στο Μάντσεστερ.

Ειδικότερα, σύμφωνα με δημοσιεύματα απο το Νησί, ο Νορβηγός στράικερ έχει πραγματοποιήσει ήδη μια… έρευνα αγοράς για την πολυτελή κατοικία που θα διαμένει, ρίχοντας μάλιστα ματιές στην μέχρι πρότινος έπαυλη του Πολ Πογκμπά, που όπως όλα δείχνουν μετακομίζει στη Γιουβέντους.

Με βάση το ρεπορτάζ του Sky Blues, οι δύο αστέρες έχουν το ίδιο γραφείο μάνατζερ κι ως εκ τούτου εκείνοι πρότειναν στον Χάαλαντ την βίλα των 3 εκατομμυρίων, η οποία είναι διαθέσιμη προς ενοικίαση με 30.000 λίρες τον μήνα!

Τον εν λόγω υπερπολυτελές οίκημα στο Hale Barns του Cheshire, διαθέτει γυμναστήριο, θερμαινόμενη πισίνα και σάουνα, καθώς κι ένα υπερσύγχρονο ιδιωτικό ποδοσφαιρικό γήπεδο, με ηλεκτρονικό πίνακα αποτελεσμάτων και φωτισμό LED στο οποίο ο Γάλλος μέσος είχε δώσει το όνομα «P.P. Arena».

«Ο Έρλινγκ θέλει να τακτοποιηθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Έχει όλα όσα χρειάζεται ένας ποδοσφαιριστής κορυφαίου επιπέδου, καθώς και ένα γήπεδο ποδοσφαίρου. Ο Πολ κι ο Έρλινγκ είναι αρκετά παρόμοιοι χαρακτήρες. Τους αρέσει να περνάνε καλά και να διασκεδάζουν» ανέφερε μια πηγή από το περιβάλλον του νεαρού επιθετικού.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News