Βλάντα Σέγκλοβα: Το πάρτι της Μάντσεστερ Σίτι και το... τρόπαιο του Ζιντσένκο

Βλάντα Σέγκλοβα: Το πάρτι της Μάντσεστερ Σίτι και το… τρόπαιο του Ζιντσένκο | Lifestyle, gossip, Ολεκσάντρ Ζιντσένκο

Η 26χρονη καλλονή, Βλάντα Σέγκλοβα γεννήθηκε στις 20 Οκτωβρίου 1995 στη Βινιτσκά της Ουκρανίας. Η Βλάντα γνώριζε τους οπαδούς του ποδοσφαίρου πολύ πριν αρχίσει να βγαίνει με τον Ολεκσάντρ Ζιντσένκο.

 
 
 
View this post on Instagram

 
 
 

A post shared by Alex Zinchenko (@zinchenko_96)

Είναι ρεπόρτερ και σε όλη τη διάρκεια της καριέρας της, έχει πάρει συνεντεύξεις από πολλούς αστέρες ποδοσφαιριστές όπως στον Ρονάλντο και πολλούς άλλους. Δεν είναι μόνο μια καταπληκτική δημοσιογράφος, αλλά έχει διαπρέψει και στο μόντελινγκ. Πριν λίγους μήνες γεννήθηκε το πρώτο τους παιδάκι το οποίο έκλεψε τις εντυπώσεις στο γήπεδο!

Η ιστορία αγάπης τους μπορεί να μοιάζει με σενάριο αλλά η χημεία ξεκίνησε όταν η δημοσιογράφος έπαιρνε συνέντευξη από την ομάδα. Τα μάτια του παίκτη της Μάντσεστερ Σίτι δεν έφευγαν απο πάνω της με αποτέλεσμα να του κινήσει το ενδιαφέρον για να μάθει περισσότερα για εκείνη.

Η σχέση τους για πολύ καιρό έμεινε κρυφή αλλά οι οπαδοί την ανακάλυψαν! Μετά απο κάποιους μήνες, ο Ζιντσένκο της έκανε πρόταση γάμου στο Εθνικό Στάδιο της Ουκρανίας στο Κίεβο. Και οι δύο ήταν περιτριγυρισμένοι από ένα μάτσο τριαντάφυλλα.

Όπως είχε αναφέρει τότε ο Ζιντσένκο: «Ήταν το πιο σημαντικό ”ναι” της ζωής μου». Ωστόσο, η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία τους είχε κάνει να μην μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους και ειδικά όταν έγινε διαδήλωση στο Μάντσεστερ και ούτε ένα λεπτό δεν έβγαλαν τη σημαία της Ουκρανίας απο πάνω τους. Μάλιστα, το ζευγάρι ήταν απο τους πρώτους που μίλησαν ανοιχτά κατά του Πούτιν.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News