Ντάρον Γκίμπσον: «Ζούσα στη χλιδή, αλλά υπέφερα» - Σπαρακτική εξομολόγηση της WAG του πρώην της Γιουνάιτεντ

Ντάρον Γκίμπσον: Η σύζυγος του Ιρλανδού πάλαι ποτέ άσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντάρον Γκίμπσον, προχώρησε σε μια σπαρακτική εξομολόγηση

Το ρητό πως «τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία» φαίνεται πως επιβεβαιώνει η σύζυγος του πρώην άσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντάρον Γκίμπσον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Το μήνυμα της Σακίρα για την… τεσσάρα στην Ρεάλ

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε η ίδια η Ντανιέλ, η μετάβασή της από την φτωχική ζωή στο Wythenshawe, στο νότιο Μάντσεστερ -που διέμενε με τη μητέρα και της αδερφές της σε ένα πολυώροφο διαμέρισμα- στην χλιδάτη ζωή, κλόνισε την ψυχική της υγεία.

Όλα ξεκίνησαν όταν το ερωτευμένο ζευγάρι γνωρίστηκε στην εφηβεία, μόλις ο Ιρλανδός άσος είχε μετακομίσει από την πατρίδα του στο Μάντσεστερ, προκειμένου να ακολουθήσει το όνειρό του στο «Ολντ Τράφορντ». Ο τραυματισμός στον χιαστό ωστόσο με τον οποίο ήρθε αντιμέτωπος με τη φανέλα της εθνική του ομάδας, φαίνεται πως επηρέασε συναισθηματικά και τη σύζυγό του.

«Ένιωθα ότι δεν είχα το δικαίωμα να παραπονεθώ, δεν είχα δικαίωμα να γκρινιάζω γιατί ζούσα σε ένα μεγάλο σπίτι στο Bowdon, τα παιδιά μου πήγαιναν σε ιδιωτικό σχολείο, οπότε δεν είπα τίποτα σε κανέναν κι απλώς συνέχισα. Αισθανόμον πως δεν μπορούσα να πω σε κανέναν πόσο δύσκολα περνούσα, γιατί ήμουν πλούσια και οι πλούσιοι άνθρωποι υποτίθεται ότι έχουν δεν προβλήματα» ανέφερε, προσθέτοντας:

«Γεννήθηκα σε μια μονογονεϊκή οικογένεια στο Wythenshawe. Έμενα με τις αδερφές μου σε ένα διαμέρισμα στον δέκατο όροφο, βλέποντας τη μητέρα μου να ανεβοκατεβαίνει τις σκάλες με τις σακούλες από τα ψώνια στα χέρια. Ξαφινικά ωστόσο στα 16 μου χρόνια, μεταφέρθηκα σε έναν καινούργιο κόσμο. Λίγο καιρό μετά το γάμος μας κι ενόσω ήμουν έγκυος, είδα τον τραυματισμό του από την τηλεόραση. Το να βλέπεις τον σύζυγό σου να σωριάζεται στο γήπεοδ και να κόβεται ο χιαστός του, ήταν μια απίστευτα δυσάρεστη εμπειρία. Πάλεψα, ένιωθα αβοήθητη μέσα σε ένα χάος» τόνισε μεταξύ άλλων.

Τα τελευταία πέντε χρόνια μάλιστα εκπαιδεύεται στο να γίνει ψυχοθεραπεύτρια, ώστε να προσφέρει τη βοήθεια της σε ανθρώπους που βιώνουν ανάλογες καταστάσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως, ο Ιρλανδός άσος είχε βρεθεί το 2015 αντιμέτωπος με τον νόμο, όταν συνελήφθη να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ και ενώ είχε τραυματίσει και εγκαταλείψει ποδηλάτη, ένα γεγονός που επιβεβαίωσε με τον πλέον ηχηρό τρόπο πως το ταλέντο του άλλοτε αστέρα των Έβερτον και Γιουνάιτεντ, «κατατροπώθηκε» από τα εξωαγωνιστικά του τερτίπια.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News