Λίβερπουλ: Ο έρωτας με τη Dua Lipa και το «Οne Κiss» - Η πιο φανατική οπαδός των «Reds»

Λίβερπουλ: Ο έρωτας με τη Dua Lipa και το «Οne Κiss» – Η πιο φανατική οπαδός των «Reds» | Champions League | Τελικός

H δημοφιλής ποπ σταρ θα είναι το βράδυ του Σαββάτου, μία από τους πιο φανατικούς οπαδούς της Λίβερπουλ, στον τελικό του Champions League με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης (28/5, 22:00). 

Η σχέση της Dua Lipa με τους «Reds» απογειώθηκε τo 2018, όταν ο Γιούργκεν Κλοπ οδήγησε την αγγλική ομάδα στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης μετά από 11 ολόκληρα χρόνια. Η πληθωρική καλλιτέχνιδα είχε τραγουδήσει στην τελετή έναρξης και κέρδισε για πάντα την αγάπη των οπαδών και του συλλόγου. To «Οne Κiss», που ερμήνευσε σε συνεργασία με τον Calvin Harris παρέμεινε για οκτώ εβδομάδες στο νούμερο ένα των βρετανικών charts. Στην εξέδρα εμφανίστηκε πανό με τον θρυλικό αρχηγό, Στίβεν Τζέραρντ, να φιλάει το τρόπαιο και συνοδευόταν από στίχους του τραγουδιού της.

 

«Δεν είχα εμφανιστεί ποτέ ξανά σε ένα σόου τέτοιου μεγέθους», δήλωσε η ίδια στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίβερπουλ σε συνέντευξή της το 2020.  «Είμαι πολύ νευρική πριν παίξω οπουδήποτε, πόσο μάλλον στον τελικό του Champions League. Θυμάμαι να στέκομαι στην άκρη του γηπέδου με τις παλάμες μου να ιδρώνουν περιμένοντας να τρέξω για να παω στη θέση μου. Ήμουν γεμάτη αδρεναλίνη και θυμάμαι ότι έτρεξα από το γήπεδο στο τέλος με δύο από τους χορευτές της περιοδείας μου. Ήμουν πολύ τυχερή που είχα την υποστήριξη του κόσμου από την πατρίδα μου, εκεί στο γήπεδο του Κιέβου. Ακόμα σοκάρομαι όταν το παρακολουθώ και βλέπω όλους αυτούς τους οπαδούς να τραγουδούν το τραγούδι μου!  Είμαι πάντα εξαιρετικά ευγνώμων για την υποστήριξη. Είναι συγκινητικό και είμαι πολύ τυχερή για αυτό που έζησα».

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

 

 

 

Στην πορεία το τραγούδι της βραβευμένης με Grammy Dua Lipa, έγινε ανεπίσημος ύμνος της Λίβερπουλ, με το οποίο συνοδεύουν τις επιτυχίες τους. 

Oι οπαδοί της Λίβερπουλ τραγουδούν το hit της Dua Lipa «One kiss» μετά την κατάκτηση του League Cup κόντρα στην Τσέλσι, στο «Γουέμπλεϊ» τον περασμένο Φεβρουάριο. Και δύο μήνες μετά το σκηνικό επαναλαμβάνεται, αυτή τη φορά μετά τη νίκη επί της Βιγιαρεάλ με 2-0 στον ημιτελικό του «Άνφιλντ» για το Champions League. Όπως συνέβη και στον τελικό του FA Cup, όπου σήκωσαν ακόμα ένα τρόπαιο οι «Reds», μετά το νικητήριο πέναλτι του Κώστα Τσιμίκα κόντρα στους «Μπλε».  

 

 

 

Στη συναυλία της στο Λίβερπουλ τον Απρίλιο, πόζαρε με την παλιά δόξα των «Reds» Τζέιμι Κάραχερ και τον πατέρα της, κρατώντας μία φανέλα της ομάδας με το όνομά της.  

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, όταν ερμήνευσε το «One Kiss», έστειλε ένα μήνυμα στους οπαδούς της αγγλικής ομάδας πάνω από τη σκηνή. Η γεννημένη στο Λονδίνο, αλβανικής καταγωγής καλλιτέχνιδα, χαρακτήρισε το τραγούδι ως «ανεπίσημο ύμνο» του κλαμπ, με κόκκινα και άσπρα μπαλόνια να εμφανίζονται,  προκαλώντας τον ενθουσιασμό του κοινού. 

Το Παρίσι θα φιλοξενήσει τους φίλους της Λίβερπουλ για τον τελικό του Champions League και αναμένεται το «One Kiss» να ακουστεί και πάλι, αυτή τη φορά στους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας, αλλά και στις εξέδρες του «Stade de France». 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News