Μπεν Τσίλγουελ: Η νέα «καυτή» σύντροφος του είναι η «σωσίας» της Κάιλι Τζένερ

Νέο έρωτα στο πρόσωπο της τηλεπερσόνας, Holly Scarfone, φαίνεται πως έχει βρει ο αστέρας της Τσέλσι, Μπεν Τσίλγουελ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:ΜΑΙΚΛ ΟΟΥΕΝ: Η καλλονή κόρη του παλαίμαχου Άγγλου αστέρα έγινε 19 ετών

Ειδικότερα, μετά τον χωρισμό του από την πρώην αγαπημένη του Λιούις Χάμιλτον, Καμίλα Κέντρα, ο αμυντικός εθεάθη πιασμένος στο Λος Άντζελες χέρι-χέρι με την πληθωρική μελαχρινή.

Οι δυο τους δείπνησαν στο πολυτελές εστιατόριο, Nice Guy, ενώ αργότερα διασκέδασαν στο νυχτερινό κέντρο Bootsy Bellows.

Η φλογερή 23χρονη έγινε γνωστή μέσα από το επιτυχημένου σόου του Netflix «Too Hot To Handle», φτάνοντας μέχρι τον τελικό του ριάλιτι, μαζί με τον παρτενέρ της Nathan Soan, με τον οποίο ωστόσο χώρισε μετά την αποχώρησή της από το σόου.

Το νεαρό μοντέλο διαθέτει κι έναν καυτό λογαριασμό στο Instagram μετρώντας 700.000 ακόλουθους, ενώ πολλοί είναι εκείνοι που αναγνωρίζουν την ομοιότητα της με την διάσημη influencer και επιχειρηματία, Κάιλι Τζένερ.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Holly Scarfone (@hollyscarfone)

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Holly Scarfone (@hollyscarfone)

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Holly Scarfone (@hollyscarfone)

Μάλιστα, το προηγούμενο διάστημα φημολογούταν πως είχε σχέση με τον πρώην σύζυγο της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, Scott Disick. Το ζευγάρι είχε άλλωστε απαθανατιστεί φωτογραφικά την περασμένη εβδομάδα στο εστιατόριο Nobu στο εξωτικό Μαλιμπού.

O έρωτας με την πρώην του Χάμιλτον, Καμίλα Κέντρα

Από το 2021 ο 25χρονος άσος ήταν ερωτευμένος με το εκρηκτικό μοντέλο Καμίλα Κέντρα, ωστόσο η σχέση τους δεν μακροημέρευσε. Η 27χρονη καλλονή γεννήθηκε στις 29 Ιουνίου 1994 στον Άγιο Δομίνικο της Δομινικανής Δημοκρατίας και σε ηλικία τριών ετών μετακόμισε με την οικογένειά της στη Φλόριντα.

Ο πατέρας και ο αδερφός της είναι πιλότοι γνωστών αεροπορικών εταιρειών. Σπούδασε Βιολογία στο Πανεπιστήμιο Florida Gulf Coast, αλλά ακολούθησε μια επιτυχημένη καριέρα μοντέλου.

Συγκεκριμένα, υπογράψει στις Elite Model Management Miami, IKON Management, The Industry Model Management New York and Los Angeles και Next Management London.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News