Χόλις Βάλανς: Η εκρηκτική σύζυγος του Νικ Κάντι θα «βάλει φωτιά» στο Στάμφορντ Μπριτζ

Ενόσω τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Βρετανό κατασκευαστή ακινήτων να έχει το «πάνω χέρι» στην αγορά της Τσέλσι, τα βλέμματα όλων στρέφονται στην πληθωρική του σύζυγο

Οι κυρώσεις που επιβλήθηκαν στον ολιγάρχη, Ρόμαν Αμπράμοβιτς, μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, μεταξύ των οποίων και η απομάκρυνσή του από την ιδιοκτησία της Τσέλσι, άνοιξαν… τον χορό των υποψηφίων αγοραστών του κλαμπ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:ΤΣΕΛΣΙ: Ανέβασε την προσφορά του ο Νικ Κάντι

Ένα από τα ονόματα που φέρεται σύμφωνα με τα βρετανικά δημοσιεύματα να έχει προβάδισμα στην εξαγορά των πρωταθλητών Ευρώπης είναι κι αυτό του Ελληνοκυπριακής καταγωγής μεγιστάνα, Νικ Κάντι.

Ο κροίσος που διαθέτει συνολική περιουσία 1,5 δισ. λιρών, διαθέτει υπό την κατοχή του την εταιρία αγοράς πολυτελών ακινήτων Candy Property, καθώς και την CPC Group. Επιπλεόν, του ανήκουν το μπλοκ διαμερισμάτων Chelsea Barracks, το ξενοδοχειακό κέντρο Beverly Hills και το ιστορικό Gordon House. Ακόμη, το τελευταίο διάστημα, έχει «ανοίξει τα πλοκάμια» του και στις επενδύσεις στον χώρο της μόδας, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την συμμετοχή του στoν οίκο μόδας Ralph & Russo.

Ο έρωτας και ο γάμος εκατομμυρίων με την ποπ σταρ, Χόλι Βάλανς

Πέρα ωστόσο από την έντονη επιχειρηματική δραστηριότητα του, με ιδιαίτερη λάμψη περιβάλλεται και η σύζυγός του, Χόλι Βάλανς. Η εντυπωσιακή 38χρονη ηθοποιός απέκτησε μεγάλη δημοτικότητα από τη συμμετοχή της στη σειρά «Aussie soap Neighbours» στο ρόλο της Felicity ‘Flick’ Scully.

Η εκτόξευση της καριέρας της βέβαια ήρθε όταν μετακόμισε στο Λος Άντζελες όπου και της δόθηκε η ευκαιρία να πρωταγωνιστήσει στο δημοφιλές «Prison Break», καθώς και στην ταινία «Η αρπαγή» στο πλευρό του Λίαμ Νίσον, υποδυόμενη την τραγουδίστρια Sheerah.

 

 

Φυσικά η στιγμή που θα έλεγε κανείς πως της άλλαξε ολόκληρη τη ζωή ήταν το 2009 όταν γνώρισε και τον ζάμπλουτο επιχειρηματία σε ένα δείπνο μιας κοινής τους φίλης στο Λος Άντζελες, με τον οποίο και ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου το 2012 σε σε μια πολυτελή τελετή στο Μπέβερλι Χιλς.

Έκτοτε, το ερωτευμένο ζευγάρι απέκτησε δύο κόρες, μοιράζοντας τη ζωή του μεταξύ του Λονδίνου και του γραφικού χωριού Κοτσγουολντς. Μάλιστα, η δημοφιλής ποπ σταρ Κέιτι Πέρι φέρεται να πληρώθηκε περίπου 1,2 εκατομμύρια λίρες για να εμφανιστεί στον γάμο τους, ενώ μεταξύ των λαμπερών καλεσμένων ήταν κι ο Βρετανός παραγωγός τηλεοπτικών προγραμμάτων και επιχειρηματίας, Σάιμον Κάουελ.

 

«Όταν είδα το σκάφος του για πρώτη φορά, έμεινα έκπληκτη και είπα μέσα μου: “Ω Θεέ μου! Είναι ένα ολόκληρο αρχοντικό πάνω στο νερό. Είναι απίστευτο! Δεν ήξερα τίποτα γι ‘αυτόν. Απλώς σκέφτηκα “Νικ, αν δεν σε λάτρευα τόσο πολύ, θα ήμασταν οι καλύτεροι φίλοι. Αντ ‘αυτού, ωστόσο θέλω να βρίσκομαι μαζί σου όλη την ώρα» δήλωσε σε συνέντευξή της για την πρώτη τους γνωριμία.

Η αγάπη της για τη μουσική και το σκάνδαλο που τη στιγμάτισε

Η σταδιοδρομία της στον χώρο του θεάματος δεν σταματάει βέβαια μόνο στην υποκριτική, καθώς η 38χρονη Αυστραλή, ασχολήθηκε και με τη μουσική. Ειδικότερα, το πρώτο της σινγκλ με τίτλο «Kiss Kiss», ανέβηκε στην κορυφή των charts στο Ηνωμένο Βασίλειο και την πατρίδα της την Αυστραλία, αναδεικνύοντας την ως τη νέα βασίλισσα της ποπ.

Μάλιστα και το επόμενο σινγκλ της «Down Boy» έφτασε στο Νο2 στο Νησί, με άπαντες να κάνουν λόγο για ένα νέο αστέρι στο πεντάγραμμο. Η εμπλοκή της ωστόσο σε δικαστικές διαμάχες με τον πρώην μάνατζερ της, οδήγησαν και την καριέρα της σε ένα πρόωρο τέλος…

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News