Εύα Καρνέιρο: Αυτή είναι η νέα ζωή της πρώην γοητευτικής γιατρού της Τσέλσι

Αυτή είναι η νέα ζωή της εντυπωσιακής Εύα Καρνέιρο, που απασχόλησε τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:ΧΟΥΛΚ: Γεννήθηκε το τέταρτο παιδί του απο την ανιψιά της πρώην συζύγου του

Το όνομα της όμορφης πρώην φυσικοθεραπεύτριας της Τσέλσι, αποτελούσε πρώτο θέμα συζήτησης στα διεθνή ταμπλόιντς πριν από περίπου επτά χρόνια.

Σήμερα ωστόσο η 48χρονη γιατρός από το Γιβραλτάρ, έχει αφήσει στο παρελθόν το σκάνδαλ που επισκίασε την καριέρα της, παραμένοντας ωστόσο στα ποδοσφαιρικά γήπεδα. Ειδικότερα, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «Sun», διαθέτει μέρος των μετοχών της ημιεπαγγελματικής ομάδας, Lewes, στο Ανατολικό Έσεξ της Αγγλίας.

Την ίδια στιγμή, συνεργάζεται με το Ορθοπεδικό και Αθλητιατρικό Νοσοκομείο «Aspetar» στο Κατάρ ενόψει του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου, αναλαμβάνοντας την σχεδίαση και ανάπτυξη των ιατρικών προγραμμάτων.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eva Carneiro (@drevacarneiro)

Το σεξουαλικό σκάνδαλο που συντάραξε την Τσέλσι

Γυρίζοντας πίσω στο 2015, η φλογερή Καρνέιρο είχε βρεθεί στο επίκεντρο ενός τεράστιου ερωτικού σκανδάλου που συντάραξε ολόκληρο το Νησί.

Συγκεκριμένα, ο ασκός του Αιόλου άνοιξε, όταν ο επί 15 μήνες πρώην σύντροφός της, είχε προβεί σε πικάντικες αποκαλύψεις για την αγαπημένη του, κατηγορώντας την για παράνομες σεξουαλικές σχέσεις με παίκτη της Τσέλσι:

«Αυτή η γυναίκα μου κατέστρεψε τη ζωή. Η ίδια μου είπε ότι έκανε σεξ με έναν παίκτη της Τσέλσι στο ξενοδοχείο, όπου έμενε η ομάδα. Για να είμαι ειλικρινής εγώ δεν πιστεύω ότι μπροούσε να κάνει κάτι τέτοιο. Ίσως το είπε για να με εκδικηθεί. Ένας παίκτης τη φώναξε στο δωμάτιό του και όταν άνοιξε την πόρτα την περίμενε γυμνός», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ενώ συνέχισε: «Πίστευα ότι μαζί της θα έκανα οικογένεια, αλλά εκείνη με έδιωξε επειδή ήμουν ένας απλός υπάλληλος. Είναι κρίμα, διότι όλοι έλεγαν ότι ήμαστε ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι. Θέλαμε να κάνουμε παιδιά».

Το επεισόδιο με τον Μουρίνιο, η απόλυση από την Τσέλσι και τα δικαστήρια

Σαν να μην έφταναν ωστόσο αυτές οι εκρηκτικές δηλώσεις, τον Αύγουστο του ίδιου χρόνου, στην αναμέτρηση της Τσέλσι με τη Σουόνσι κι ενώ το σκορ ήταν 2-2 (είχε αποβληθεί κι ο Κουρτουά), ο Εντέν Αζάρ, τραυματίστηκε λίγα λεπτά πριν το τελευταίο σφύριγμα του ματς, με το ιατρικό επιτελείο -συμπεριλαμβανομένης και της Καρνέιρο- να σπεύδει στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες.

Η κίνηση αυτή βέβαια εξόργισε τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος και καταφέρθηκε με πολύ σκληρά λόγια εναντίον της 48χρονης και των συναδέλφων της, απολύοντας την από τον πάγκο αλλά και από το προπονητικό κέντρο της Τσέλσι στο Κόμπαμ, ενώ εκείνη με τη σειρά της τον «έσυρε» στα δικαστήρια λόγω των σεξιστικών και προσβλητικών του σχολίων.

Το ανεξίτηλο ψυχικό τραύμα και ο έρωτας μακριά από τα γήπεδα

Κι αν η γοητευτική γιατρός έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της, όπως ομολόγησε σε συνέντευξή της πριν από δύο χρόνια, το επεισόδιο με τον Πορτογάλο τεχνικό, έχει καταγραφεί στη μνήμη και την ψυχή της.

«Πρόσφατα έπεσα πάνω σε μια φράση του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ. ‘Ας μην θυμόμαστε τα λόγια των εχθρών μας, αλλά την σιγή των φίλων μας’. Είναι κάτι που εξακολουθεί να με πονάει. Στο ποδόσφαιρο θα πρέπει να παταχθεί ο ρατσισμός, το μπούλινγκ και να υπάρχει σεβασμός στο ιατρικό επιτελείο. Είναι αναγκαία η αλλαγή στην κουλτούρα για να αλλάξουν και τα πράγματα που είναι λάθος.

Ήμουν σε όλες τις εφημερίδες όλων των χωρώ για μεγάλο διάστημα και δεν ένιωθα άνετα με αυτό. Συγκεκριμένοι άνθρωποι στο ποδόσφαιρο μου συμπεριφέρονταν σαν να είχα κάνει κάτι λάθος, όμως έκανα απλά την δουλειά μου».

Είναι αδύνατο να ξεπεράσω κάτι που έζησα πάνω από έναν χρόνο στη ζωή μου και να μην επηρεαστώ από αυτό. Δεν αφήνω όμως τον εαυτό μου να αποθαρρυνθεί. Θα πρέπει να ομολογήσω πως χρειάζομαι ξεκούραση, να απολαύσω την δουλειά μου και να εργαστώ ξανά ως γιατρός χωρίς τις παρενέργειες που υπάρχουν όσο βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας».

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή είναι από το 2015 παντρεμένη με τον σύμβουλο επιχειρήσεων και εξερευνητή στην Ανταρκτική, Τζέισον ντε Καρτερέ, με τον οποίο και ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια λαμπερή τελετή στον ναό του Αγίου Πατρικίου, στο Σόχο του Λονδίνου, με καλεσμένους αρκετούς διάσημους ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων κι ο Μαρκ Σβάρτσερ.

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eva Carneiro (@drevacarneiro)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News