Λιονέλ Μέσι: Πορνοστάρ ισχυρίζεται ότι την απογοήτευσε στο κρεβάτι

Η ιστορία είναι παλιά αλλά ήρθε στην επιφάνεια ξανά μετά από την αποκαλυφθείσα απιστία του Ζεράρ Πικέ στη Σακίρα. Ο Λιονέλ Μέσι δεν ήταν παντρεμένος τότε αλλά «τα είχε» με την μετέπειτα σύζυγό του.

Η Ξοάνα Γκονζάλεθ, που είχε γίνει γνωστή από τις ερωτικές φωτογραφήσεις και τις εμφανίσεις σε δημοφιλείς τηλεοπτικές εκπομπές στην Αργεντινή ισχυρίζεται ότι γνώρισε τον Μέσι σε ένα πάρτι.

Βρισκόμαστε στο 2011, ο Μέσι ήταν τότε 24 χρόνων αλλά είχε σχέση με την μετέπειτα σύζυγό του Αντονέλα Ροκούτζο. Τις αποκαλύψεις ή «αποκαλύψεις» η Γκονζάλεθ τις έκανε το 2016 στην περουβιανή τηλεόραση.

«Ο Μέσι ήταν πολύ νέος τότε. Η ασφάλειά του μου είπε ότι κάποιος ήθελε να με γνωρίσει. Μου κίνησε το ενδιαφέρον και έμεινα έκπληκτη όταν τον είδα μπροστά μου. Ήταν πολύ ντροπαλός» είπε η Γκονζάλεθ.

Και συνέχισε:

«Συζητήσαμε για μουσική και δεν θυμάμαι αν ανέφερε ότι είχε κοπέλα. Μετά πήγαμε στο διαμέρισμά του. Ειλικρινά, ο Μέσι με απογοήτευσε στο κρεβάτι. Ήταν σαν ψόφιος».

Το θέμα δεν πήρε διαστάσεις καθώς λίγοι πήραν στα σοβαρά τα λόγια της. Εκείνη πάντως συνέχισε την καριέρα της και γρήγορα έγινε περιζήτητη στις τηλεοράσεις της Νότιας Αμερικής.

Από το 2020 που παντρεύτηκε τον οικονομολόγο Χαβιέρ Γκονζάλες το 2020, τα ενδιαφέροντά της μετατοπίστηκαν λίγο. Άνοιξε λογαριασμό στο OnlyFans, κι άρχισε να ανεβάζει βίντεο με τον σύζυγό της. 

Τώρα, σύμφωνα με τον αργεντίνικο Τύπο, ο 34χρονος Γκονζάλες κερδίζει περίπου 1,5 εκατομμύριο δολάρια το χρόνο. 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News