ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΩΝ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ: Το MasterChef, η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη και τα...πάσο!

Οι καλύτερες στιγμές του Ράδιο Αρβύλα.

Οι Ράδιο Αρβύλα, για ακόμη μια φορά μας έκαναν να γελάσουμε μέχρι… δακρύων! Τα βίντεο που έφτιαξαν είχαν αρκετή δόση χιούμορ πόσω μάλλον τώρα που υπάρχουν τα γνωστά ριάλιτι και όχι μόνο. Κάθε βράδυ, λοιπόν, μας ξεσηκώνουν με τα επικά σχόλιά τους και ακόμα, το πως «ντύνουν» τα βίντεο. 

Ο γυμναστής της Κένταλ Τζένερ που δεν ξέρει την Ελίζαμπεθ Ελέτσι

Ναι, συμβαίνουν και αυτά! Ο γυμναστής Μάνος Βροτζάκης που ζητούσε 3.000 ευρώ την εβδομάδα για να μπει στο Survivor, ρωτήθηκε αν γνωρίζει την Ελίζαμπεθ Ελέτσι, που έκανε ένα σχόλιο για εκείνον, είπε πως δεν την ξέρει. Όμως βρέθηκαν σε ένα event και δείτε πως γνωρίστηκαν.

Τι μαγείρεψαν στο Masterchef;

Το Masterchef φέτος είναι διαφορετικό απο κάθε άλλη χρονιά και μέχρι στιγμής έχουμε δει ωραία πιάτα. Η υποψήφια MasterChef, Λύκα όταν μπήκε μέσα στο στούντιο και ρωτήθηκε τι θα μαγειρέψει απάντησε κάτι που δεν περίμεναν οι κριτές. 

Η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη

Χθες, Τετάρτη 19 Ιανουαρίου πέταξαν πάνω απο την Ακρόπολη τα αεροπλάνα, Rafale και μίλησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης λέγοντας… και άλλες αγορές που πρόκειται να κάνει. 

Όταν μια παίκτρια δεν μπορεί να βρει ούτε μια απάντηση

Στο παιχνίδι που παρουσιάζει η Μαρία Μπεκατώρου, «The Chase» είχε έρθει η Φωτεινή, η οποία σε κάθε ερώτηση της παρουσιάστριας δεν ήξερε τι να απαντήσει, με αποτέλεσμα, να έλεγε συνεχώς «πάσο». Δείτε τι συνέβη ακριβώς…

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News