ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΩΝ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ: Η προσευχή, το γλυκό, τα χαμένα δόντια και... ο Βαλάντης

Οι καλύτερες στιγμές των Ράδιο Αρβύλα.

Όπως κάθε άλλη φορά, έτσι και χθες (24/1) οι Ράδιο Αρβύλα μας χάρισαν στιγμές γέλιου όταν σχεδόν όλη η χώρα είχε ντυθεί στα «λευκά» απο την κακοκαιρία «Ελπίς».

Τα βίντεο και τα σχόλια της παρέας απο την Θεσσαλονίκη ήταν επικά και μας έκαναν να γελάσουμε απο τον τρόπο της παρουσίασής τους.

Η Ανθή Βούλγαρη που μοιράζει… κόλλυβα!

Η Ανθή Βούλγαρη πρόσφατα νόσησε απο κορωνοϊό και στην ενημερωτική εκπομπή στο MEGA έβγαινε μέσω Skype. Μια μέρα, έτρωγε κόλλυβα για πρωινό καθώς λένε πως είναι πολύ υγιεινό και μάλιστα, προσπάθησε να ταΐσει κόλλυβα την Ματίνα Παγώνη.

Ο Βαλάντης και ο ένας άνθρωπος

Οι Ράδιο Αρβύλα θυμούνται τις στιγμές του Βαλάντη πριν αποχωρήσει απο το Survivor και ειδικά τις συζητήσεις που είχε με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του…

Τα χαμένα… δόντια

Η δημοσιογράφος της «Super Κατερίνα», Έλενα Πολυκάρπου παρουσίαζε ένα θέμα live αλλά δυστυχώς είχε ένα μικρό ατύχημα καθώς την ώρα που μιλούσε, της έφευγαν τα… δόντια.

Η προσπάθεια για να βρεθεί το «κανταϊφι»

Σε ένα επεισόδιο του «Ρουκ Ζουκ» ένας παίκτης έπρεπε να περιγράψει την λέξη «κανταϊφι» αλλά όπως φάνηκε, του ήταν αρκετά δύσκολο ή δεν ήξερε τι σημαίνει…

Η προσευχή του Γιώργου Παπαδάκη

Ένω η ρεπόρτερ μετέδιδε ένα θέμα, κανείς δεν πίστευε ότι ο Γιώργος Παπαδάκης θα ήθελε να κάνει… προσευχή.

Η έκκληση του Γιώργου Κατσαούνη

Ο παίκτης των μαχητών απο την πρώτη μέρα στο Survivor κέρδισε όλες τις εντυπώσεις και για τον έρωτά του με την Μυριέλλα Κουρεντή. Αυτή τη φορά, κάνει έκκληση σε όλα τα χωριά της Θεσσαλίας.

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News