ΠΑΤΡΑ: Γυναίκα με κορωνοϊό πέθανε επειδή έψαχναν τον απινιδωτή

Γυναίκα στη Πάτρα με κορωνοϊό πέθανε επειδή έψαχναν τον απινιδωτή.

Μια γυναίκα 62 ετών έχασε τη ζωή της στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Πάτρας το βράδυ της Παρασκευής (21.1.2022) εν μέσω πανικού καθώς έψαχναν απινιδωτή ενώ παράλληλα το ρεύμα «έπεφτε» συνέχεια και επιστρατεύονταν γεννήτριες.

Σύμφωνα με το pelop.gr, στα εξωτερικά ιατρεία στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών το βράδυ της Παρασκευή επικρατούσαν καταστάσεις τρέλας. Με το ρεύμα να «πέφτει» κάθε τρεις και λίγο, μηχανήματα να μην λειτουργούν, τις γεννήτριες να επιστρατεύονται και τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό να τρέχουν πανικόβλητοι!

Και μέσα σε όλα αυτά, και ενώ οι συγγενείς ασθενών είχαν μείνει «άφωνοι» με όσα συνέβαιναν, μία γυναίκα μόλις 62 ετών που έπασχε από κοροναϊό και είχε μεταφερθεί εκτάκτως στο νοσοκομείο… πέθαινε στα χέρια των συγγενών και του γιατρού, καθώς έψαχναν απινιδωτή.

Η γυναίκα έπασχε από κορωνοϊό, ήταν σε βαριά κατάσταση, ωστόσο δεν πήγαινε στο νοσοκομείο «για ψυχολογικούς λόγους» όπως διαβεβαίωσε ο γιος της. Εκείνο το απόγευμα δεν άντεχε άλλο και τα παιδιά της κάλεσαν ασθενοφόρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News