ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ «ΕΛΠΙΣ»: Σύγκρουση μηχανής του ΟΣΕ με αμαξοστοιχία λόγω του χιονιά - Υπάρχουν ελαφρά τραυματίες

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ «ΕΛΠΙΣ»: Αμαξοστοιχία συγκρούστηκε με μηχανή του ΟΣΕ έξω από τη Λιβαδειά το βράδυ της Τρίτης, εν μέσω της κακοκαιρίας που έχει δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα.

Αμαξοστοιχία συγκρούστηκε με μηχανή του ΟΣΕ έξω από τη Λιβαδειά το βράδυ της Τρίτης, εν μέσω της κακοκαιρίας που έχει δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα.

Αδιευκρίνιστες είναι οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχει σημειωθεί ένα σιδηροδρομικό ατύχημα μεταξύ Λιβαδειάς και Τιθορέας όταν μία μηχανή του ΟΣΕ έπεσε πάνω σε ένα βαγόνι αμαξοστοιχίας.

Σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η αμαξοστοιχία 54 έχει φτάσει Δαύλεια όπου θα παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στους ελαφρά τραυματίες. Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα καλύψει τα έξοδα διαμονής σε ξενοδοχεία στη Λαμία για να μείνουν οι επιβάτες.

Πώς συνέβη

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία μία μηχανή του ΟΣΕ από το σταθμό της Οινόης κλήθηκε για να προσφέρει υπηρεσίες και να αποκολλήσει το τρένο και να το μεταφέρει και πάλι στο σταθμό της Λιβαδειάς. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες τη στιγμή που προσπαθούσαν να προσχωρήσουν τη μηχανή στην αμαξοστοιχία προσέκρουσε στο βαγόνι με αποτέλεσμα ένας εργαζόμενος και ο μηχανοδηγός να τραυματιστούν, όπως επίσης οι πρώτες πληροφορίες μιλούν και για τραυματίες επιβάτες του βαγονιού.

ΠΗΓΗ: iefimerida

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News