ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ «ΕΛΠΙΣ»: «Πρόσφυγες στην ίδια μας τη χώρα», μαρτυρίες που σοκάρουν!

Κακοκαιρία «Ελπίς»: Σοκάρουν οι μαρτυρίες εγκλωβισμένων για ώρες σε Αττική Οδό και Μεσογείων

Μια Ελλάδα εγκλωβισμένη για πολλοστή φορά στο χάος της ανυπαρξίας, όχι μόνο του κρατικού μηχανισμού, αλλά πλέον και των ιδιωτών! Οι εικόνες που επικράτησαν καθ΄όλη τη διάρκεια της νύχτας στην Αττική Οδό παραπέμπουν σε τριτοκοσμικά κράτη και όχι φυσικά σε χώρες που θέλουν να λέγονται αναπτυγμένες… 

Οι μαρτυρίες κατοίκων της Αττικής που έμειναν ακινητοποιημένοι επί ώρες στο μεγαλύτερο (και θεωρητικά πιο σύγχρονο) οδικό κόμβο της Ελλάδας, συγκλονίζουν. Οι τηλεοπτικές εκπομπές φιλοξένησαν μαρτυρίες που σοκάρουν. 

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA μίλησε ο κ. Νίκος, κάτοικος Παιανίας ο οποίος εγκλωβίστηκε από εχθές το μεσημέρι στην Αττική Οδό, στο ύψος της Πεντέλης.

«Είχαμε βενζίνη στο αμάξι και βγάλαμε πολλές ώρες και μέσα σε ένα λεωφορείο. Ήμασταν και σε ένα τούνελ, οπότε τη βγάλαμε. Εγκλωβιστήκαμε κάνα χιλιόμετρο από τη Δουκίσσης Πλακεντίας. Ήταν μεγάλο το μποτιλιάρισμα, δεν είχε να κάνει με αλυσίδες, όλα είχαν εγκλωβιστεί», είπε ενώ όταν ερωτήθηκε μετά από πόσες ώρες τους πήγαν κάτι να φάνε είπε: «Το πρώτο κρουασάν ήρθε από τα παιδιά από τη γειτονιά, στις 10 και μισή το βράδυ. Εμείς ήμασταν εδώ από τις 12 το μεσημέρι».

Δείτε στα βίντεο που ακολουθούν τις εικόνες χάους που επικράτησαν στους δρόμους της Αττικής και τις απίστευτες μαρτυρίες των οδηγών που πέρασαν ακόμη και ολόκληρη τη νύχτα στα αυτοκίνητά τους:

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News