ΒΙΑΣΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Περιγραφή σοκ από την 24χρονη -«Θυμάμαι στο δωμάτιο δύο άτομα και έναν από πάνω μου»

Η 24χρονη Γεωργία Μπίκα που κατήγγειλε τον βιασμό της στη Θεσσαλονίκη, περιέγραψε τα όσα φριχτά έζησε στο δωμάτιο του πολυτελούς ξενοδοχείου

Οι εξελίξεις στην υπόθεση τις τελευταίες ώρες είναι καταιγιστικές, καθώς σύμφωνα με την πληροφορίες οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν ότι η κοπέλα εκείνο το βράδυ είχε καταναλώσει αλκoόλ και ουσίες που επηρέασαν το νευρικό της σύστημα.

Η 24χρονη η οποία παραχώρησε την πρώτη της επώνυμη συνέντευξη, δείχνοντας το πρόσωπό της, περιέγραψε όσα θυμάται από τα όσα έγιναν στο πάρτι στο ξενοδοχείο και εν συνεχεία στη σουίτα 602.

Αναφέρθηκε και στα άτομα που έχουν καταγγελθεί. Οταν ρωτήθηκε για το πότε έμαθε ότι ο βιαστής της είναι γόνος πολύ πλούσιας και επιχειρηματικής οικογένειας, η Γεωργία εξήγησε: «Μου το είπαν στο τμήμα, ότι να ξέρεις απλά ότι αυτός ο οποίος έχει παραδεχτεί την πράξη που λέει ότι η πράξη ήταν συναινετική είναι από οικογένεια επώνυμη. Φυσικά δεν έχει να κάνει αυτό. Είπαν το όνομα Λεβέντη. Δεν γνώριζα ότι αυτό το όνομα ήταν επώνυμης οικογένειας».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News