ΑΝΤΥΠΑΣ: «Έπαιζα στον Άρη, ξαφνικά άκουσα το τραγούδι μου από τον Στράτο Διονυσίου…»

Όσα είπε ο Αντύπας για τον Στράτο Διονυσίου.

«Μου λέει σε παρακαλώ να αφήσεις αυτό το τραγούδι να το πει ο Διονυσίου και θα σου δώσω 500.000» δήλωσε ο Αντύπας. Ο Αντύπας κάθισε στον καναπέ του «The 2night Show» και μίλησε για το τραγούδι που είχε γράψει για τον ίδιο και ξαφνικά το άκουσε από τον Στράτο Διονυσίου.

«Ήμουν Θεσσαλονίκη να δω την αδερφή μου κι ακούω στο ράδιο η Minos παρουσιάζει τις επιτυχίες της. Ακούω και τώρα θα ακούσουμε ένα νέο τραγούδι του Στράτου Διονυσίου, που το έγραψε ο Αντύπας κι ο Χρήστος Κολοκοτρώνης.

Μπαίνει ο Διονυσίου και λέει το «Μετακομίζω γιατί χωρίζω». Τρελάθηκα. Λέω Παναγία μου ποιος το κυκλοφόρησε; Ήταν ο πρώτος δίσκος που κυκλοφόρησα» είπε ο Αντύπας. «Παίρνω το αυτοκίνητο, κατεβαίνω Αθήνα και πάω στον Μάτσα. Μου λέει σε παρακαλώ να αφήσεις αυτό το τραγούδι να το πει ο Διονυσίου και θα σου δώσω 500.000.

Του λέω τι να τις κάνω κύριε Μάτσα, εγώ αν κάνω επιτυχία θα πάρω 500.000 την βραδιά. Λέω ένα τραγούδι «Πωλείται και το σπίτι μου» και γίνεται πανικός. Μου απαντά μπαίνουμε στο στούντιο κι από εκεί ξεκινά η καριέρα μου» συμπλήρωσε ο Αντύπας.

Πηγή: parapolitika.gr 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News