Τζένιφερ Λόπεζ: Αποχαιρετά τον Ρέι Λιότα – Η συνεργασία τους και οι κοινές τους φωτογραφίες

Ο ξαφνικός θάνατος του ηθοποιού Ρέι Λιότα σόκαρε συναδέλφους και συνεργάτες του.

Τα αίτια του θανάτου του 67χρονου που έφυγε στον ύπνο του δεν έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής. Η Τζένιφερ Λόπεζ μετά τα νέα για τον θάνατό του θέλησε να αποχαιρετήσει δημόσια τον παλιό της συνεργάτη, Ρέι Λιότα.

Μαζί είχαν πρωταγωνιστεί από το 2016 έως το 2018 στο αστυνομικό δράμα Shades of Blue του NBC. Εκεί η Τζένιφερ Λόπεζ έπαιξε την ντετέκτιβ Χάρλι Σάντος και ο Ρέι Λιότα ενσάρκωνε τον συνάδελφό της και πατρική φιγούρα, τον Υπολοχαγό Ματ Βόζνιακ.

«Ο Ρέι ήταν ο «συνεργός μου» στο Shades of Blue. Το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι ότι ήταν τόσο ευγενικός με τα παιδιά μου. Ο Ρέι ήταν η επιτομή ενός σκληρού άντρα που ήταν όλος τρυφερός από μέσα. Υποθέτω ότι αυτό τον έκανε έναν τόσο συναρπαστικό ηθοποιό για να τον παρακολουθήσει κανείς. Το πρωτότυπο Goodfella.

Μοιραστήκαμε μερικές έντονες στιγμές στα γυρίσματα αυτά τα τρία χρόνια. Όταν άκουσα για πρώτη φορά ότι πήρε τη δουλειά στο Shades of Blue, ενθουσιάστηκα και την πρώτη φορά που πήγαμε στο σετ για να κάνουμε την πρώτη μας σκηνή μαζί, υπήρχε μια ηλεκτρική σπίθα και ένας αμοιβαίος σεβασμός και ξέραμε και οι δύο ότι το αποτέλεσμα θα ήταν καλό.

Διαβάστε περισσότερα στο okmag.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News