Θεσσαλονίκη: «Ήταν σκυθρωπός λίγη ώρα πριν αυτοκτονήσει» - Τι λένε φίλοι και γνωστοί του 50χρονου γυμναστή

Έναν κουρασμένο άνθρωπο που περπατούσε πολύ αργά και έμοιαζε ταλαιπωρημένος λίγες ώρες πριν βάλει τέλος στη ζωή του, περιγράφει γείτονας του γνωστού γυμναστή, Γιώργου Παπαναούμ, ο οποίος τον είδε το μεσημέρι της Τρίτης.

Όπως λέει ο ίδιος, ο προπονητής που ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όσους τον γνώριζαν, χθες το μεσημέρι περπατούσε από το γυμναστήριο που διατηρεί επί της οδού Γαμβέττα 37 για να πάει προς το αυτοκίνητο ή την μηχανή του που συνήθιζε να αφήνει σε ένα κοντινό πάρκινγκ, μόλις λίγα μέτρα μακριά. “Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ο τρόπος του βαδίσματος. Ένας άνθρωπος τόσο γυμνασμένος και ζωτικός, που πρέπει να βαδίζει αγέρωχα, πήγαινε σαν γέρος, σιγά – σιγά και σκυφτός. Έδειχνε ότι κάτι τον απασχολεί πολύ και ιδιαίτερα.

Αυτήν την εντύπωση μου έδωσε και αναρωτήθηκα “πως πάει έτσι αυτός ο άνθρωπος” γιατί τον ήξερα και ήταν η πρώτη φορά που τον είδα σε τέτοια κατάσταση”, ανέφερε. “Εγώ τον είδα περίπου στις 12 το μεσημέρι και το απόγευμα έμαθα ότι έβαλε τέλος στη ζωή του. Ήμασταν γείτονες και μιλούσαμε αλλά ποτέ δεν μου είχε πει κάτι που να τον προβληματίζει. Ήταν χωρισμένος με τρία παιδιά. Τώρα τελευταία είπαν ότι είχε σχέση με μια γυναίκα της οποίας η κόρη ήταν μπλεγμένη σε δουλειές που εκμεταλλεύονταν διαφορά άτομα οικονομικά και της μάθαινε πως να τους πλησιάζει για να τους πάρει χρήματα. Αυτά όλα τα έβλεπε, τα ήξερε και τον έφεραν σε πολύ στενάχωρη κατάσταση, απελπιστική και αναγκάστηκε να βάλει τέρμα στη ζωή του”, είπε.

Τι λέει φίλος και συνεργάτης του Γιώργου Παπαναούμ – Η πρώην σύζυγός του κατέρρευσε έξω από το γυμναστήριο 

Σοκαρισμένοι είναι οι φίλοι του Γιώργου Παπαναούμ οι οποίοι αδυνατούν να πιστέψουν πως ο άνθρωπος που γνώριζαν τόσα χρόνια και ήταν πάντα με το χαμόγελο στα χείλη, έβαλε τέλος στη ζωή του.  “Ήταν ένας καταπληκτικός άνθρωπος, καταπληκτικό παιδί και μόνο με το χαμόγελο. Συνέχεια μας έλεγε ότι “γυμνάζουμε χαμόγελα” και ήτανε το μότο του. Μάθαμε για τις αναρτήσεις που έκανε. Μπορεί να είχε κάποια προβλήματα αλλά δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε και πολλά. Ήξερα ότι έχει σχέση με την κοπέλα αλλά δεν γνώριζα όλο αυτό που βρισκόταν από πίσω. Νομίζω ότι κάνεις δεν ήξερε πολλές λεπτομέρειες. Όταν έγινε η τελευταία ανάρτηση τον πήραν οι φίλοι του τηλέφωνο και δεν μπορούσαν να τον βρουν, καταλάβανε ότι κάτι δεν πάει καλά και μετά μάθαμε ότι αυτοκτόνησε”, λέει φίλος και συνεργάτης του.

Ο γνωστός προπονητής ήταν χωρισμένος αλλά διατηρούσε άψογες σχέσεις με την πρώην σύζυγό του που κατάγεται από την Τυνησία και τα τρία του παιδιά τα οποία λάτρευε. Μάλιστα, λίγη ώρα μετά που ο Γιώργος Παπαναούμ έδωσε τέλος στη ζωή του η γυναίκα του έτρεξε σοκαρισμένη στο γυμναστήριο και δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που συνέβαινε. Η εκπαιδευτικός και δασκάλα των δύο παιδιών του, ανέφερε ότι όλοι σοκαρίστηκαν από την τραγική είδηση. “Ήμουν στο σχολείο και μόλις το έμαθα έτρεξα αμέσως για να έρθω εδώ. Βρήκα την γυναίκα του η οποία έκλαιγε απέναντι από το γυμναστήριο και ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση. Δεν μπορούσε να μιλήσει, δεν μπορούσε να εκφραστεί, ήταν σε σοκ και της έφερα λίγο νεράκι για να την συνεφέρω. Ήθελε να μπει μέσα να τον πιάσει, να τον δει, αλλά ήταν η αστυνομία και δεν την άφησε”, περιγράφει.

Δείτε περισσότερα εδώ

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News