Τάσος Μπούρας: Το Ίδρυμα Μπότση τίμησε 40 χρόνια ξεχωριστής προσφοράς στη δημοσιογραφία

Στο μετερίζι της δημοσιογραφίας. Στο πεζοδρόμιο για το ρεπορτάζ. Μία διαδρομή από «Τα Νέα» μέχρι την έκδοση της SportDay. Συνολικά 40 χρόνια δημοσιογραφίας. Κάποιοι θα είχαν λυγίσει από το βάρος. Ο Τάσος Μπούρας, όμως, είναι εκεί, έτοιμος να σηκώσει το βάρος της είδησης, της αντικειμενικότητας, της αλήθειας, της άποψης χωρίς φόβο και πάθος.

Και γι’ αυτό στη χθεσινή, 37η Απονομή Δημοσιογραφικών Βραβείων του Ιδρύματος Προαγωγής Δημοσιογραφίας, Αθανασίου Μπότση τιμήθηκε για τα 40 χρόνια δημογραφίας και την προσφορά του ως γενικός γραμματέας της ΕΙΗΕΑ.

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα αυτή η βράβευση απ’ το Ιδρυμα Προαγωγής Δημοσιογραφίας Αθανασίου Μπότση και θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Καραγιάννη και το διοικητικό συμβούλιο. Την ώρα της βράβευσής μου πέρασε όλη η καριέρα μου μπροστά απ’ τα μάτια μου», είπε συγκινημένος δίπλα στην οικογένεια του, τη σύζυγό του Δέσποινα Καλογιάννη και την κόρη του Αναστασία, και τους δικούς του ανθρώπους, που βρέθηκαν στο πλευρό του με πρώτο τον μεγάλο δημοσιογράφο, πρώην υπουργό και βουλευτή, προσωπικό του φίλο Γιώργο Λιάνη.

Στην γιορτή που επρόκειτο να γίνει τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά μετατέθηκε λόγω της πανδημίας, τιμήθηκαν οι υγειονομικοί συντάκτες για την κάλυψη της πανδημίας και μία σειρά συναδέλφων δημοσιογράφων. Ειδικές βραβεύσεις δόθηκαν στους Γιάννα Αγγελοπούλου, ΕΔΟΕΑΠ, ΕΣΠΗΤ, εφημερίδα «Το Βήμα», Γιώτα Αντωνοπούλου, Μορφωτικό Ιδρυμα ΕΣΗΕΑ και Κωσταντίνο Γκιουλέκα. Το κοινωφελές ίδρυμα Προαγωγής Δημοσιογραφίας Αθανασίου Μπότση συστήθηκε το 1981. Αποτελεί δημιουργία του εκδότη εφημερίδων και περιοδικών Αθανασίου Μπότση, ο οποίος κληροδότησε την περιουσία του στο ίδρυμα. 

Δείτε εικόνες από τη βράβευση του Τάσου Μπούρα: 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News